Styret

Styret i NKK region Nordvestlandet

Siste årsmøte ble holdt 04. mars 2017 og det nye styret ser slik ut:

 • Leder: Irene Sønnervik, Førde
  • Tlf: 47 88 89 40 Mail: irene.sonnervik@enivest.net (valgt 17)
 • Nestleder: Linn Fjæren, Høyanger
  • Tlf: 954 26 808 Mail: linn_fjaren@hotmail.com (valgt 16)
 • Styremedlem: Laila Røneid, Årdalstangen 
  • Tlf: 952 77 145 lailaroneid@gmail.com (valgt 17)
 • Styremedlem:Frode Grande, Ålesund (valgt 16)
  • Tlf:  Mail:  (valgt 16)
 • Styremedlem: Kjersti Jensen Øverlid, Nordfjordeid
  • Tlf: 970 82 471 Mail: kalexa@online.no (valgt 17)
 • Styremedlem: Kine M. Sletnes, Torvikbukt
  • Tlf: 988 50 444 Mail: kine94@live.no (valgt 17)
 • Styremedlem: Nicholas Denton, (valgt 17)
 • Varamedlem: Kristin Marie Dyrkorn, Sykkulven
  • Tlf: 909 87 079 Mail: krimarid@online.no (valgt 17)
    
 • Varamedlem: Monika Kvernberg (valgt 17)
 • Revisor: Joar Kirkeslett (valgt 16)

Valgkomitèe

 • Leder: Ann Elin Wolstad, Ålesund (valgt 17)
 • Medlem: Camilla Anett Akslen Orten, Ålesund (valgt 17)
 • Medlem: Kjell Rune Røstberg, Molde (valgt 16)
 • Vara: Barbro Gjerde, Ålesund (valgt 17)


Kort om NKK region Nordvestlandet:

Region Nordvestlandet av NKK ble startet 1. januar 2007, og består av alle lokale hundeklubber og raseklubber med avdeling tilhørende i Nordvestlandet. Det vil si i området fra postnummer 6000 i sør (Sogn og Fjordane) til postnummer 6989 i Nord (Møre og Romsdal). Altså et stort geografisk område, med fjorder, fjell, ferger og bomstasjoner som skiller oss fra hverandre. Men tross lange avstander og dyre reiser, så har vi som mål å samle det organiserte hundemiljøet på Nordvestlandet.

Konstituerende årsmøte ble holdt 4. februar 2007, og det første styret ble valgt.

Styret består av frivillige, og vi har ingen egen administrasjon. Alle generelle henvendelser skjer derfor best til NKKs hovedadministrasjon, tlf 21 600 900, info@nkk.no . Vår hovedoppgave er å arbeide for hundesaken i vårt område, i samarbeid med klubber, myndigheter, enkeltpersoner og andre.

Vi vil prøve å bruke denne hjemmesiden aktivt til å informere om ting som gjelder klubbene og medlemmer i vår region. For å få dette til er vi avhengig av tilbakemeldinger fra medlemsklubbene i regionen. Ønsker dere å ta kontakt med oss eller har stoff til siden, send en e-post til regionens adresse nkk.nordvestlandet@klubb.nkk.no.


Styret presenterer seg selv:
 
Irene Sønnervik

StyretTilhører Førde Brukshundklubb, der jeg har sittet i styret siden 1997. I styret har jeg vært kasserer og sekretær. Jeg har vært aktiv i utstillingskomiteen de siste 13 år, samtidig som jeg er instruktør på treningene våre og på kurs.  Jeg er utdannet trinn 1 instruktør gjennom NKK, og autorisert ring -sekretær. Av hundeaktiviteter er jeg mest interessert i lydighet og utstilling, men har også sveipet innom bruks, agility og blodspor. Har tidligere hatt litt ulike raser; Dobermann og Cairn Terrier, men har nå landet på Alpinsk Dachsbracke, siden jeg har en mann som er interessert i jakt, drev og ettersøk. Vi er også aktive i raseklubben.


Privat er jeg utdannet revisor og er autorisert regnskapsfører. Jeg driver eget selskap for regnskapsføring, og er derfor min egen sjef, noe som kan være både/og når man er aktiv med hund..! Jeg er gift og har 3 barn; to gutter på 8 og 12, og en jente på 10 år ? i tillegg til (kun) 1 hannhund på 2 ½ år.

Når det gjelder hund og aktivitet med hund, brenner jeg for opplæring og utdanning. Kompetanse er roten til alt godt! Som aktiv i styret i en lokal hundeklubb ? og nå også NKK region Nordvestlandet, synes jeg noe av det viktigste vi kan gjøre for lokalmiljøet og hundesaken, er å øke kunnskapen hos medlemmene våre og hundeeiere generelt.


Linn Fjæren

Jeg tilhører Kyrkjebø Hundeklubb og har sittet i styret siden 2011 som kasserer. Mitt hjem består av dobermann tispen Tanja på 3,5 år, pinscher gutten Balto på 2 år og min samboer. Jeg arbeider i Sparebanken Vest avdeling Høyanger og er også bosatt der. Vi driver for det meste med lydighet, men er også veldig interessert i agility, rally lydighet og spor. Sammen med Tanja og Balto har vi fullført grunnkurs i IPO, lydighet, rally-lydighet og agility. Vi har også vert med på en del utstillinger. Fritiden min går for det meste til hund, men jeg får også presset inn litt tid til fotball. Jeg spiller for damelaget til Høyang i 2 divisjon. Jeg har alltid vert interessert i dyr og sammen med familien har vi hatt både hunder, katter, kaniner og diverse annet opp gjennom årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som styremedlem og tror det vil bli både spennende og lærerikt!


 
Laila Røneid

StyretEg bur i Årdal og er medlem i Årdal hundeklubb, Luster hundeklubb og Norsk Spanielklubb avd. Sogn og Fjordane. I heimen er vi mor, far, to “gutar” på 20 og 23 år og ikkje minst våre mindre “barn” som er av rasen engelsk springer spaniel – hannhunden Fargo og tispene Zelda og Ariel. Familien er ferske i hundeverden. Fargo kom først til oss i 2008 og i 2010 kom Zelda til oss. Av aktivitetar så er det blodspor, lydighet, utstilling, oppdrett og ikkje minst spor. Fargo er godkjent og aktiv ettersøkshund. Zelda er nesten godkjent ettersøkshund, manglar fersksporprøven før den tittelen er i boks… Vi debuterte på NM blodspor i 2013. Begge blir brukt på hjortejakt. Har hatt to kull på Zelda, det første under kennelnamnet Desperado – det andre med mitt eige kennelnamn Zelfa.


I tillegg er eg leiar i handballgruppa til Årdalstangen IL, sekretær i Knipenborg skyttarlag – og vara til styret i NKK Nordvest (mitt 2. år som vara) PUH aktivt liv.. Har lyst til å bli trinn I instruktør, har fullført oppdretterskolen mm. Skal bli spennande å vere med i tida som kjem.

 

Kristin Dyrkorn

StyretEg har vore glad i hund så lenge eg kan huske. Kjøpte ein boxer som 17-åring og gjekk fleire lydigheitskurs med den. Kom inn i Norske Redningshunder i 1990 med min rottweiler Oswald Olsen, han var godkjent lavinehund frå 1993-1999. Tok over ein omplasseringshund i 2000 som seinare vart godkjent både ettersøk barmark og lavine. Milli vart nesten 12 årog var godkjent frå 2004 -2012. Ho er no erstatta av Karma, ei årsgamal rottweilertispe som er under opplæring.


Eg er instruktør og dommar i NRH i disiplinane ettersøk barmark og lavine. Mitt fokusområde med hund er praktisk brukshundarbeid. I tillegg til kurs i NRH regi, har eg delteke på fleire vekeskurs og mentaltestkurs hos Inger og Terje Østlie i samarbeid med Barbro Børjeson, fantastisk dame. Eg er medlem i den lokale hundeklubben Sunnmøre Hundeklubb avdeling Sykkylven, der held eg frå tid til anna grunnkurs/kvalpekurs og går på treningar med Karma. I NRH har eg vore medlem i styret, med ein kort pause på to år, sidan 1991. Eg satt i styret til hundeklubben lokalt frå 2001 og fram til i fjor. Akkurat no skal eg ta trinn to bruksinstruktør på Østlies hundesenter med oppstart i mars, gledar meg veldig til det.

Våre samarbeidspartnere: