Styret

Ønsker dere å ta kontakt med oss eller har stoff til siden, send en e-post til regionens adresse nkknordvest@gmail.com

Styret i NKK region Nordvestlandet

Siste årsmøte ble holdt 9. mars 2019 og det nye styret ser slik ut:

 • Leder: Irene Sønnervik, Førde
  • Tlf: 47 88 89 40 Mail: irene.sonnervik@enivest.net (gjenvalg 2019)
 • Nestleder/kasserer: Linn Fjæren, Høyanger
  • Tlf: 954 26 808 Mail: linn_fjaren@hotmail.com (ikkje på valg)
 • Styremedlem: Laila Røneid, Årdalstangen 
  • Tlf: 952 77 145 laila.roneid@gmail.com (ikkje på valg)
 • Styremedlem:Frode Grande, Ålesund (ikkje på valg)
  • Tlf:  Mail:  (valgt 16)
 • Styremedlem: Kjersti Jensen, Nordfjordeid
  • Tlf: 970 82 471 Mail: kalexa@online.no (gjenvalg 2019)
 • Styremedlem: Kine M. Sletnes, Torvikbukt
  • Tlf: 988 50 444 Mail: kine94@live.no (gjenvalg 2019)
 • Styremedlem: Nicholas Denton, (ikkje på valg)
 • Varamedlem: Monika Kvernberg (gjenvalg 2019)
 • Varamedlem: Lena Lystrup Øygard (gjenvalg 2019)
   
 • Revisor: Joar Kirkeslett (gjenvalg 2019)

Valgkomitèe

 • Leder: Ann Elin Wolstad, Ålesund (ikkje på valg)
 • Medlem: Anette Dalen (ikkje på valg)
 • Medlem: Kjell Rune Røstberg, Molde (gjenvalg 2019)
 • Vara: Camilla Anett Akslen Orten, Ålesund (ny 2019)


Kort om NKK region Nordvestlandet:

Region Nordvestlandet av NKK ble startet 1. januar 2007, og består av alle lokale hundeklubber og raseklubber med avdeling tilhørende i Nordvestlandet. Det vil si i området fra postnummer 6000 i sør (Sogn og Fjordane) til postnummer 6989 i Nord (Møre og Romsdal). Altså et stort geografisk område, med fjorder, fjell, ferger og bomstasjoner som skiller oss fra hverandre. Men tross lange avstander og dyre reiser, så har vi som mål å samle det organiserte hundemiljøet på Nordvestlandet.

Konstituerende årsmøte ble holdt 4. februar 2007, og det første styret ble valgt.

Styret består av frivillige, og vi har ingen egen administrasjon. Alle generelle henvendelser skjer derfor best til NKKs hovedadministrasjon, tlf 21 600 900, info@nkk.no . Vår hovedoppgave er å arbeide for hundesaken i vårt område, i samarbeid med klubber, myndigheter, enkeltpersoner og andre.

Vi vil prøve å bruke denne hjemmesiden aktivt til å informere om ting som gjelder klubbene og medlemmer i vår region. For å få dette til er vi avhengig av tilbakemeldinger fra medlemsklubbene i regionen. Ønsker dere å ta kontakt med oss eller har stoff til siden, send en e-post til regionens adresse nkk.nordvestlandet@klubb.nkk.no.


Styret presenterer seg selv:
 
Irene Sønnervik

StyretTilhører Førde Brukshundklubb, der jeg har sittet i styret siden 1997. I styret har jeg vært kasserer og sekretær. Jeg har vært aktiv i utstillingskomiteen de siste 13 år, samtidig som jeg er instruktør på treningene våre og på kurs.  Jeg er utdannet trinn 1 instruktør gjennom NKK, og autorisert ring -sekretær. Av hundeaktiviteter er jeg mest interessert i lydighet og utstilling, men har også sveipet innom bruks, agility og blodspor. Har tidligere hatt litt ulike raser; Dobermann og Cairn Terrier, men har nå landet på Alpinsk Dachsbracke, siden jeg har en mann som er interessert i jakt, drev og ettersøk. Vi er også aktive i raseklubben.


Privat er jeg utdannet revisor og er autorisert regnskapsfører. Jeg driver eget selskap for regnskapsføring, og er derfor min egen sjef, noe som kan være både/og når man er aktiv med hund..! Jeg er gift og har 3 barn; to gutter på 8 og 12, og en jente på 10 år ? i tillegg til (kun) 1 hannhund på 2 ½ år.

Når det gjelder hund og aktivitet med hund, brenner jeg for opplæring og utdanning. Kompetanse er roten til alt godt! Som aktiv i styret i en lokal hundeklubb ? og nå også NKK region Nordvestlandet, synes jeg noe av det viktigste vi kan gjøre for lokalmiljøet og hundesaken, er å øke kunnskapen hos medlemmene våre og hundeeiere generelt.


Linn Fjæren

Jeg tilhører Kyrkjebø Hundeklubb og har sittet i styret siden 2011 som kasserer. Mitt hjem består av dobermann tispen Tanja på 3,5 år, pinscher gutten Balto på 2 år og min samboer. Jeg arbeider i Sparebanken Vest avdeling Høyanger og er også bosatt der. Vi driver for det meste med lydighet, men er også veldig interessert i agility, rally lydighet og spor. Sammen med Tanja og Balto har vi fullført grunnkurs i IPO, lydighet, rally-lydighet og agility. Vi har også vert med på en del utstillinger. Fritiden min går for det meste til hund, men jeg får også presset inn litt tid til fotball. Jeg spiller for damelaget til Høyang i 2 divisjon. Jeg har alltid vert interessert i dyr og sammen med familien har vi hatt både hunder, katter, kaniner og diverse annet opp gjennom årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som styremedlem og tror det vil bli både spennende og lærerikt!


 
Laila Røneid

StyretEg bur i Årdal og er medlem i Årdal hundeklubb, Luster hundeklubb og Norsk Spanielklubb avd. Sogn og Fjordane. I heimen er vi mor, far, to “gutar” på 20 og 23 år og ikkje minst våre mindre “barn” som er av rasen engelsk springer spaniel – hannhunden Fargo og tispene Zelda og Ariel. Familien er ferske i hundeverden. Fargo kom først til oss i 2008 og i 2010 kom Zelda til oss. Av aktivitetar så er det blodspor, lydighet, utstilling, oppdrett og ikkje minst spor. Fargo er godkjent og aktiv ettersøkshund. Zelda er nesten godkjent ettersøkshund, manglar fersksporprøven før den tittelen er i boks… Vi debuterte på NM blodspor i 2013. Begge blir brukt på hjortejakt. Har hatt to kull på Zelda, det første under kennelnamnet Desperado – det andre med mitt eige kennelnamn Zelfa.


I tillegg er eg leiar i handballgruppa til Årdalstangen IL, sekretær i Knipenborg skyttarlag – og vara til styret i NKK Nordvest (mitt 2. år som vara) PUH aktivt liv.. Har lyst til å bli trinn I instruktør, har fullført oppdretterskolen mm. Skal bli spennande å vere med i tida som kjem.

Våre samarbeidspartnere: