På kjøpehund.no kan oppdrettere velge å annonsere sine valper samtidig som kullet registreres hos NKK. Tjenesten er inkludert i prisen på kullregistreringen. Annonsen blir liggende inntil seks måneder, dersom oppdretter ikke fjerner den eller aller valpene er eierskiftet på et tidligere tidspunkt.

Basisannonsen henter informasjon fra kullregistreringssystemet - både på hver valp og på foreldredyrene, med linker inn til Dogweb. For å gjøre annonsen mer informativ for potensielle kjøpere, kan du legge inn informasjon om oppdrett, kennel, valper, link til hjemmesiden til kullet/kennelen og bilder for eksempel. Du kan også markere pr valp om de er solgt eller ledige, notere ned tidligste leveringsdato, pris på valpene mv. 

Informasjonen du legger inn kan til enhver tid redigeres via Min side.

Vi håper oppdrettere legger inn så mye informasjon om sine valper som mulig i annonsen. Dette vil være god markedsføring av hvert enkelt oppdrett, og også bidra til at siden raskere vil etablere seg som et attraktivt alternativ til mindre seriøse annonseplattformer på nett.