Musti åpnet sin første butikk i Norge i 2016, og har nå butikker over hele landet, fra Søgne i Sør, til Alta i nord. Musti Group er Nordens største dyrebutikk-kjede med over 300 butikker i Sverige, Finland og Norge. Musti har også det største utvalget av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr. I tillegg til fysiske butikker har Musti sterk tilstedeværelse på nett, med nettbutikken musti.no som har over 5000 produkter til salgs.

Hos Musti er du hjertelig velkommen til å ta med din firbente venn i butikken, slik at du kan få bedre veiledning. I tillegg har alle ansatte en genuin kjærlighet for dyr, og dette reflekteres tydelig i den gleden og entusiasmen Musti er kjent for.

NKK-medlemmer har følgende fordeler hos Musti:

  • Fast 5% rabatt i nettbutikken musti.no ved bruk av rabattkode tilsendt på epost fra NKK*.
    Rabattkoden legges inn ved utsjekk i kassen.
  • Fire årlige medlemskampanjer i butikker og på musti.no. Kampanjene kommuniseres på epost fra NKK, og eposten må vises frem i butikken for å få rabatten. På musti.no benyttes rabattkode. 
  • Handlekvelder i Musti-butikkene, arrangeres gjerne lokalt mellom klubb og butikk

* For å nyttiggjøre deg av rabattene må du også være Venn av Musti. Dette er helt gratis, og du kan bli medlem både i butikk og på musti.no.

Finn din nærmeste Musti-butikk her: https://www.musti.no/info/butikker

 

Musti-logo Brit care logo