Nå kan du lage din egen nettside med SimpleSite.

NKKs samarbeidspartner SimpleSite er et dansk selskap som ble etablert i 2003. De har mer enn 27 millioner brukere over hele verden.

Målet er å lage en enkel løsning for å lage en flott hjemmeside på under fem minutter, uavhengig av hvilken erfaring du har med å lage nettsider fra før.
Du kan prøve ut nettsiden/bloggen gratis, og velge å oppdatere til et PRO abonnement om du ønsker det. SimpleSite har gode løsninger for:

  • Personlige nettsider eller blogger for hunden din / oppdrettet ditt
  • Nettside for rase-/aktivitetsklubber
  • Veterinærer
  • Online dyrebutikker

SimpleSite er en rimelig nettsideløsning. Ved oppgradering til PRO-abonnement betaler du 9 kroner første måned, deretter koster abonnementet 129,95 i måneden. Dette inkluderer et personlig domene (nettadresse) som du velger selv.

Systemet er veldig enkelt i bruk, også for deg som aldri har laget en nettside før.

Du kan bygge opp og redigere nettsiden din fra mobiltelefon om du ønsker det. På den måten kan du benytte ledige stunder når du venter på avtaler, sitter i valpekassa, eller har en pause på turen, til å oppdatere informasjon, legge ut bilder  osv.

NKK gjør oppmerksom på at dette er en ekstern tjeneste. Har du spørsmål om hvordan dette fungerer og/eller trenger bistand, kontakter du SimpleSites kundeservice. De svarer deg på Norsk, og er tilgjengelige 24/7.

Klikk deg inn på lenken over, og start din egen nettside!