Utdanning

Norsk Kennel Klub har et omfattende og variert tilbud til deg som hundeeier. NKKs regioner avholder jevnlig fysiske kurs for deg som er interessert i oppdrett, for deg som ønsker å bli instruktør og for deg som først og fremst ønsker å være i aktivitet sammen med hunden din.

Oppdretterskolen arrangeres av NKKs regioner, med forelesere fra NKKs helseavdeling. Målsettingen er at alle skal kunne lære mye på disse kursene, enten man er helt fersk og har et ønske om å begynne med oppdrett, om man er hannhundeier og ønsker å lære mer om genetikk og avl – eller om man har lang erfaring som oppdretter.

Utdanningssidene inneholder også informasjon om ringsekretærutdanning, dommerutdanning, RIK-kurs, instruktørkurs og ettersøkskurs mm.  

Klubber, forbund og regioner

NKK har også utviklet digitale organisasjonskurs for de mange tillitsvalgte i NKKs klubber, forbund, regioner og komiteer. Dette er korte og enkle innføringskurs, og målet er med tiden å utvikle tilbudet til et større og mer omfattende utdanningsopplegg.

Forelesninger

Norsk Kennel Klub avholder fra tid til annen ulike seminarer og foredrag. Vi streamer noen av dem, du finner opptakene under "forelesninger og foredrag" på denne siden.

 

 

 

 

Er du eller din klubb interessert i å arrangere kurs?

Medlemsklubber av NKK eller organisasjoner samarbeidende med oss kan arrangere kurs etter vårt utdanningsopplegg. Arrangørklubbene må søke om kurset minst fire uker før kursstart. NKKs regioner avholder jevnlig kurs for deg som er interessert i oppdrett, for deg som ønsker å bli instruktør og for deg som først og fremst ønsker å være i aktivitet sammen med hunden din.

Ønskes mer informasjon er det bare å ta kontakt, vi skal hjelpe dere i gang så godt vi kan! Søknadsskjema finner du under Dokumenter.

Alle våre samarbeidende klubber har også muligheter for å søke tilskudd til sine kurs – les mer hos Studieforbundet Natur og Miljø.