Tusenvis av hunder og besøkende til tidenes hundefest!

Dogs4all, banner-bilde

Fredag 16. til søndag 18. november arrangerer Norsk Kennel Klub og Norges Varemesse, Skandinavias største hundemesse DOGS4ALL på Lillestrøm. Vi starter på fredag klokken 08.00, hvor 6300 hunder deltar i ulike aktiviteter og konkurranser i løpet av dagen. Lørdag 17. og søndag 18. november vil over 7000 hunder være i aksjon.

 

Presseakkreditering til arrangementet skaffes her.

DOGS4ALL er stedet for alle som har interesse for hund. Totalt forventes det godt over 20 000 besøkende i løpet av helgen. Det vil være masse aktiviteter, show og konkurranser. Blant annet Nordisk mesterskap i juniorhandling, hvor ungdom mellom 10 og 17 år konkurrerer. I juniorhandling dømmes det etter hvor godt handleren viser frem hunden, og samarbeidet mellom hund og handler. 

I tillegg vil det være eksteriørutstilling, og fartsfylte agility- og lydighetskonkurranser. Helgen vil være fullspekket med show, utstillinger, oppvisninger, hundesport, konkurranser og aktiviteter.

Klokken 13.00 lørdag og søndag er det raseparade, hvor en mengde ulike raser vises frem. Her vil man gjennom utkledning og introduksjon få se hva bruksområdet til de ulike rasene opprinnelig er.  

På DOGS4ALL vil du finne et stort antall av Norsk Kennel Klubs raseklubber samlet på et eget rasetorg, klare for å svare på alle hunderelaterte spørsmål. Her vil du få hjelp uansett om det er selskapshund, brukshund, turkamerat eller familiehund du vil lære mer om. På rasetorget får du snakke med Norges beste oppdrettere og hundeeiere, og de kan gi deg masse informasjon og kunnskap om de ulike hunderasene. Dette er stedet for å lære seg mer om hund og hvilke raser som passer til ulike liv.

Vi gleder oss til å presentere årets store hundefest der hunder og hundeelskere møtes.

Vi håper dere blir med oss i Norsk Kennel Klub på DOGS4ALL på varemessa på Lillestrøm 16. – 18. november. Messeveien 8, 2004, Lillestrøm.

Husk akkreditering.

Les alt om DOGS4ALL her!

Ønsker du å komme i kontakt med relevante deltakere, utstillere, oppdrettere, dommere eller andre potensielle kilder, eller har andre spørsmål, er det bare å ta kontakt:

Kjetil Vataker Johansen
kjetil@nkk.no / 48 20 33 14
Norsk Kennel Klub 

 

Våre samarbeidspartnere: