Velkommen til NKK-Akademiet

NKK-Akademiet

I denne portalen vi har valgt å kalle NKK-Akademiet har NKK samlet informasjon om våre ulike kurs og utdanninger. I tillegg til de fysiske kursene NKK tilbyr, har vi nå også utviklet og lagt til en samling digitale e-læringskurs.

 

Digitale kurs

NKK har lenge hatt et ønske om å tilby helt enkle digitale e-læringskurs til våre medlemmer og andre hundeinteresserte. Nå har det endelig blitt en realitet. Gjennom enkle og illustrative kurs kan du nå lære deg mer om hund, hundehold, og ulike aktiviteter med hund.

Det er den norske gründerbedriften Motimate som har utviklet den digitale læringsplattformen for de digitale kursene, og som er NKKs samarbeidspartner i utviklingen av kursene. NKK har bidratt med arbeidskraften for å produsere kursinnholdet, med god hjelp fra våre dyktige tillitsvalgte i klubber, forbund og regioner.

Verktøyet som benyttes til å lage kurs, er enkelt og intuitivt å bruke. Det gjør det mulig for ulike fagpersoner innad i NKK å dele sin kunnskap om hund og hundehold på en effektiv og oversiktlig måte, gjennom produksjon av ulike kurs. 

Kursene er enkle og illustrative, slik at det forhåpentligvis blir en litt morsommere måte å lære seg noe nytt, eller friske opp gammel kunnskap på.

Klikk her for å komme til samlingen med digitale kurs

Utdanning

Norsk Kennel Klub har et omfattende og variert tilbud til deg som hundeeier. NKKs regioner avholder jevnlig fysiske kurs for deg som er interessert i oppdrett, for deg som ønsker å bli instruktør og for deg som først og fremst ønsker å være i aktivitet sammen med hunden din.

Oppdretterskolen arrangeres av NKKs regioner, med forelesere fra NKKs helseavdeling. Målsettingen er at alle skal kunne lære mye på disse kursene, enten man er helt fersk og har et ønske om å begynne med oppdrett, om man er hannhundeier og ønsker å lære mer om genetikk og avl – eller om man har lang erfaring som oppdretter.

Utdanningssidene inneholder også informasjon om ringsekretærutdanning, dommerutdanning, RIK-kurs, instruktørkurs og ettersøkskurs mm.  

Klikk her for å komme til informasjonssidene om NKKs ulike fysiske kurs

Klubber, forbund og regioner

NKK har også utviklet digitale organisasjonskurs for de mange tillitsvalgte i NKKs klubber, forbund, regioner og komiteer. Dette er korte og enkle innføringskurs, og målet er med tiden å utvikle tilbudet til et større og mer omfattende utdanningsopplegg.

Klikk her for å komme til kurssidene for klubber, forbund og regioner

Forelesninger

Norsk Kennel Klub avholder fra tid til annen ulike seminarer og foredrag. Enkelte av disse vil bli filmet og delt på NKK-Akademiet.

Klikk her for å komme til siden om forelesninger og foredrag

Første steg i en digital satsing 

Norsk Kennel Klub er hundeeiernes organisasjon, og vi ser det som vår oppgave å tilby kunnskap og informasjon til både nye og mer erfarne hundeeiere i alle spørsmål rundt hund og hundehold.

Vårt ønske er at NKK-Akademiet på sikt skal dekke det stadig økende behovet for digitale kurs og utdanninger. Målet er å tilby et bredt spenn av ulike kurs, som vil være interessante og aktuelle for flest mulig.

I første omgang lanserer vi enkle og korte kurs du kan ta på farten, eller der det passer deg. Videre vil NKK-Akademiet utvikles til også å inneholde mer omfattende kurspakker og digitale utdanninger.

En slik digital læringsplattform er uten tvil fremtiden for NKK.

 

 

Våre samarbeidspartnere: