Å vinne norgesmesterskapet er i seg selv en meget god prestasjon, men i vår gikk duoen til topps i VM i Paris. Og nå, i løpet av to påfølgende helger, ble gullsamlingen komplett med nordisk mesterskap i Danmark og nå EM i Stuttgart.

- Det skulle ikke være mulig, jeg kan nesten ikke tro det, sier Jessica, nylig hjemkommet etter en lang tur hjem fra Tyskland. – Men hunden leverer igjen og igjen, han er fantastisk. Og at vi klarer å skrive historie er jo helt utrolig, sier hun.

Det har vært noen tøffe dager. Intervallet mellom Nordisk og EM var kort, bare noen dager. 

- Det var krevende å skulle lade batteriene igjen bare på noen få dager, og jeg tilbrakte mye tid på hotellet i Stuttgart, bare slik at Storm skulle få hvile nok. Selve mesterskapet gikk greit. I kvalifiseringen hadde vi noen utfordringer med musikken, vi kunne nesten ikke høre den, men jeg kjenner den så godt at det gikk bra likevel. Vi ledet foran finalen, ikke med så mye, men det holdt, denne gangen også, konstaterer en lykkelig Jessica, som nå har fire gullmedaljer fra 2022 å henge på veggen.

- Hva med fremtiden?

- Nå blir det vinterferie – ikke bare juleferie, men en ordentlig pause. Neste år blir det roligere. Jeg kommer til å stille i VM, som går i Danmark, og i EM, men jeg dropper de to andre mesterskapene. Og jeg kommer til å bruke det samme programmet i VM som jeg har brukt i år, det tar for lang tid å utarbeide et nytt. Men det kommer etter hvert, sier Jessica.

Hun takker også alle bidragsyterne som har hjulpet til med utgiftene gjennom en spleis: 

- Jeg har fått fantastisk støtte. Uten denne hjelpen hadde jeg ikke hatt muligheter for å reise til mesterskapene, avslutter hun. Sølvet i EM gikk til Danmark, og bronsen til Sverige. 

Billedtekst: