Fasit ble individuelt gull til Lotte Nordli med «Bondi», bronse til Kjellaug Selsaas med Myrullens Nelly, og gull til det norske laget. På det norske laget deltok i tillegg Kristin Natås Hauger/Hind Paws J-Jay, Anne-Lise Ytreberg/Kinlock Ella, Monica Wickstrøm/Chili, Beth Helen Vilb/ Timm og Mona Strømdal/Kajsaligans All In Oki.

De tre beste på laget teller sammenlagt, og det holdt altså til gull. I alt deltok 96 ekvipasjer fra 23 nasjoner, og nivået var svært høyt. Likevel var det ingen som kunne true den suverene vinner, Lotte Nordli. Hun hadde klart best score i semifinalen, og også i finalen var det et gap på hele 14 poeng ned til sølvvinneren, Maria Brandel fra Sverige.

Bronsevinner Kjellaug Selsaas er godt vant med VM-medaljer, hun har tre VM-gull fra før, og det var derfor ikke overraskende at hun tok en bronse. For Lotte var det imidlertid VM-debut, og bedre går det ikke an å gjøre det!

- Lotte var i en klasse for seg, virkelig imponerende, sier lagleder Kristin Gudem, som berømmer hele det norske laget for flott innsats og godt samhold.

Alle resultater fra VM finner du her