Jessica, som opprinnelig er svensk, men som bor utenfor Halden, gjorde en fantastisk trippel i fjor da de vant både Nordisk, Europamesterskapet og Verdensmesterskapet. Men det siste året har Jessica hatt store helseproblemer, så denne prestasjonen er om mulig enda større.

For også denne gangen holdt det helt inn – ekvipasjen leverte en fantastisk finale, og kunne for andre gang få den store pokalen fra FCIs president Thamas Jakkel. Storm er nesten seks år gammel, og dette er hans og Jessicas tredje VM-medalje, den andre i gull.

Heelwork to music er en av de to disiplinene i Dog dancing. Den andre er freestyle. Her ble det, i år som i fjor, en svensk verdensmester. Norge stilte også med landslag i begge disipliner. I HTM-disiplinen ble det en fin 6. plass av 14 lag, og i freestyle ble det norske laget nummer 8 av 16.

Mesterskapet ble flott gjennomført av DKK i forbindelse med Europautstillingen i Herning samme helg. NKK Gratulerer med VM-tittel til Jessica og Storm, og til landslaget for flotte plasseringer! Vi er stolte!