NKKs oppdretterskole

Oppdretterskolen logo

Sentralt i NKKs avlsstrategi står bevisstgjøring av oppdrettere gjennom utdanning og opplæring. Vi ønsker å fokusere på kunnskap, samarbeid, åpenhet og respekt blant oppdrettere og hundeeiere.

 

Oppdretterskolen arrangeres av NKKs regioner, med forelesere fra NKKs helseavdeling. Målsetningen er at alle skal kunne lære mye på disse kursene, enten man er helt fersk og har et ønske om å begynne med oppdrett, om man er hannhundeier og ønsker å lære mer om genetikk og avl – eller om man har lang erfaring som oppdretter.

Påmelding

Påmelding gjøres direkte til regionene, ved hjelp av e-post. Vennligst se de ulike annonsene under "Dokumenter" på denne siden for informasjon.

Kurs 2 - Oppdrett

13. - 14. februar 2021, Thon Hotell Nordlys, Bodø
Forelesere: Astrid Indrebø og Nina Hansen

Påmelding: lae69@online.no Innen 29.01.2021. Påmeldingen må inneholde deltagers navn, adresse, e-post, tlf.nr og hunderase(r). Meld deg på i god tid – kurset kan være fulltegnet før påmeldingsfristen går ut! Påmelding er økonomisk bindende.

Kursavgift 2000,- inkludert lunsj og forfriskninger i pausene. Kursavgift betales til konto: 1644.27.86112. Merk innbetalingen med navn på deltaker

Følg gjerne arrangementet på Facebook

 

Våre samarbeidspartnere: