NKK Sandefjord 2020 er avlyst

NKK Sandefjord 2020

NKKs internasjonale utstillinger på Oslofjord Convention Center i Sandefjord 7. - 8. november 2020 med Crufts-kvalifisering, avholdes i tråd med smittevernreglene. Vi gleder oss til å ønske velkommen til NKK Sandefjord.

 

OPPDATERT 27.10.2020: NKK SANDEFJORD ER AVLYST

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

For å kunne møte regjeringens smittevernregler er det flere forhold som må legges til rette eller endres fra normalen.

NKK Sandefjord vil omfatte flere atskilte arrangementer. Arrangementene foregår innendørs.

Deltakere kan kun være til stede på arrangementet som egen hund/hunder er påmeldt til, og må forlate området når disse er ferdig bedømt. Kun en person kan delta per påmeldte hund av smittevernhensyn.

NB! Gjeldende smittevernregler gjelder. Hold avstand!

Deltakelse på arrangementene fordrer at man er frisk, ikke har luftveissymptomer eller er i karantene. Utstillingens leder eller assisterende utstillingsledere kan bortvise deltakere/utstillere dersom smittevernreglene ikke overholdes.

Arrangementene er ikke åpent for publikum.

NB: Det vil være Cruft-kvalifisering på NKK Sandefjord!
The Kennel Club har bestemt seg for å tillate at det avholdes Crufts-kvalifisering på NKK Sandefjord i november. BIR og BIM, samt beste junior-hann og -tispe med excellent kvalifiserer til Crufts.

Valpeklasser, juniorhandling avholdes ikke. Det kan bli aktuelt å ha avl- og oppdretterklasser, dette opplyses det om senere.

Internasjonal konkurranse i lydighet og agility avholdes ikke.

Gruppefinaler arrangeres for hver enkelt gruppe. Øvrige finaler avholdes ikke. Rasevinnere som venter på gruppefinale må oppholde seg på anvist sted.

NKK vil ha sekretariat på stedet.

Bestilling av overnatting og bobilparkering

Oslofjord Convention Center har en flott beliggenhet, med leilighetshotell som kan bestilles på forhånd. Det er også mulig å booke bobilparkering i bestillingsskjemaet. 
Bestillingene gjøres her.

Følg gjerne arrangementene på Facebook

Utstillere fra utlandet

Utenlandske utstillere kan delta gitt at norske myndigheter har åpnet for fritidsreiser fra utstillers hjemland.

Påmelding skjer på utenlandsk eiers/utstillers risiko og regning, da innreiseregler til Norge kan endres på kort varsel av myndighetene basert på smittesituasjonen i Norge og det enkelte land. Påmelder må selv sette seg inn i om innreise til Norge kan skje etter enhver tids gjeldende regler. Reise og deltakelse på utstilling anses av NKK å være fritidsreise og -aktivitet. Mulighet for utenlandsk borger til innreise som næringsdrivende er ikke tilstrekkelig for å kunne delta.

 

Våre samarbeidspartnere: