Bli med oss på tur

På tur prosjekt 2019

I løpet av våren og sommeren 2019, har Norsk Kennel Klub arrangert en rekke turer i Oslo-området. Vi håper du har lyst til å bli med oss på årets siste turer også. Det blir hyggelig og sosialt samvær i vakre omgivelser, og turene avsluttes med noen aktiviteter og litt mat og drikke.

 

Som hundeeier går man mye på tur, men ingenting er bedre enn å dele turopplevlesen med enda flere. NKK har derfor tatt initiativet til å arrangere egne tur-kvelder, hvor man kan møte opp, og komme seg på tur sammen med andre.På tur-prosjekt 2019

Både barn og voksne er hjertlig velkommen til å delta, og du trenger ikke ha hund for å være med. 

NKK har lagt opp til å arrangere åtte turer i år, sammen med våre engasjerte hundeklubber. Vi både tror og håper vi dette er noe folk ønsker å bli med på. Allikevel ønsker vi å gi en påskjønnelse til de aller mest engasjerte:

Deltar du på minst fire av turene, vil du derfor få en fin overraskelese av NKK. Alt du trenger å gjøre er å komme bort til oss ved hver tur, så registrerer vi deg.

Nedenfor ser du oversikten over de ulike turene vi har planlagt. Programmet ligger også under "Dokumenter" på denne siden. Mer informasjon om hver enkelt tur kommer når de nærmer seg. Der skriften er mørkeblå kan du klikke deg inn og lese mer om den aktuelle turen:

Sted Dato
Ekebergparken (PDF, 1MB) 25. april (PDF, 1MB)
Fetsund Lenser (PDF, 1MB) 8. mai (PDF, 1MB)
Frognerparken (PDF, 1MB) 4. juni (PDF, 1MB)
Urskog Fort (PDF, 1MB) 18. juni (PDF, 1MB)
Steinbruvann 10. juli
Langs Akerselva 23. juli
Hvaltjern  (PDF, 821KB) 28. august (PDF, 821KB)
Operataket og Oslo Middelalderpark (PDF, 852KB) 3. september (PDF, 852KB)

 

På tur-prosjekt 2019

 

Våre samarbeidspartnere: