Kurs i BOAS-gradering

 

Førstkommende kurs i BOAS-gradering er 17. januar 2020
Kurset er fulltegnet. Ønsker du å være med på neste kurs (dato ikke fastsatt), vennligst se avsnittet Hvordan bli godkjent veterinær? på denne nettsiden.

Sted
Kurset holdes i Letohallen
(Best Western Leto Arena) like sør for Eidsvoll, nærmere bestemt Kolonivegen, 2072 DAL. Det tar ca. 15 min. med bil fra Gardermoen til Letohallen. Nærmeste togstasjon er Dal, ca 2 km. fra hallen. Buss 430 stopper i Movegen, ca 1 km. fra hallen.

Kanskje du kan bruke listen over deltakere for å finne en kollega å reise sammen med?

Veibeskrivelse til Letohallen

Oppmøtesteder i Letohallen/hotellet
Hallkart Letohallen

Deltakere/grupper
Veterinærene er delt inn i 3 grupper. Vennligst se listen over deltakere for å finne din gruppe. Deltakerlisten inneholder også et kart over lokalene, hvor ulike oppmøtesteder er markert. Skriv gjerne ut dokumentet, og ta det med på kurset.

Forberedelser til kurset
Følgende materiale kan med fordel gjennomgås før kurset

  • Videoer av BOAS-grader
  • Prosedyre for BOAS-gradering, NKK
  • BOAS-gradering mops – NKK
  • BOAS-gradering bulldoger – NKK
  • Gradering av nesebor – Cambridge
  • Hvordan registrere BOAS-grader i DogWeb (blir tilgjengelig hvert)
  • BCS på mops og andre hunder (ikke det viktigste)

Alt du trenger ligger i boksene med lenker og dokumenter på denne siden.

Vennligst ta med eget stetoskop til kurset.

Tilgang til Veterinærsystemet
For å registrere BOAS-grader i DogWeb, må du ha tilgang til IT-portalen veterinærsystemet. Dette får du ved å fylle ut Skjema for registrering av ny bruker, NKKs veterinærsystem (PDF, 255KB), og sende det ferdig utfylte skjemaet på e-post til Kirsten.Gjersund@nkk.no. En skannet versjon er best, men et bilde går også.

Fordeling av kursplasser
Vi har behov for veterinærer i alle deler av vårt langstrakte land, både «førstelinjeveterinærer» og spesialister. NKK får mange søkere til disse kursene. Vi har etter beste evne forsøkt å fordele passene ut fra geografisk lokalisasjon, antall pasienter av rasene mops, fransk bulldog og engelsk bulldog ved de ulike klinikkene, og samtidig få en variasjon innen tilbud veterinærene har til disse pasientene. Det er viktig at spesialister som opererer brachycephale hunder har mulighet til å gradere, men det er  minst like viktig at veterinærene som treffer på disse eierne og oppdretterne til daglig i sin praksis, har mulighet til å gradere.

NKK oppfordrer til ikke å publisere bilder/videoer i sosiale medier av eiere eller hunder som er tilstede på kurset, uten å ha klarert dette med eier.

 

Våre samarbeidspartnere: