Kurs i BOAS-gradering

 

Neste kurs i Boas-gradering for veterinærer fredag 28. august 2020
For å kunne utstede offisielle BOAS-attester som registreres i NKKs database DogWeb, må du ha deltatt på et slikt kurs. Kurset består av en ca. 60 min lang forelesning, og ca. 4 timer med praktisk trening på BOAS-gradering av mops, engelsk bulldog og fransk bulldog.

Instruktører/forelesere er Christina Strand Thomsen (DVM, DipECVS) og Thomas Sissener (MS, DMV, CertSAS, MRCVS, DipECVS, EBVS). Dette er det 3. kurset vi arrangerer, og vi har plass til totalt 20 veterinærer. Får du ikke plass på dette kurset, kommer det flere muligheter! Vi har behov for både "førstelinjeveterinærer" og spesialister.

Påmelding – send en e-post til: nina.hansen@nkk.no.
Skriv litt om deg og din praksis (inkl. lokalisasjon i landet) estimert antall bulldoger og mops i praksisen, og hvilket tilbud dere har til disse. Påmeldingsfrist: snarest.

Kursavgift:
Gratis

Tid:
Fredag 28. august 2020, kl. 09.30 - 17.15.
Detaljert program kommer på et senere tidspunt.

Sted:
LetoHallen/Best Western Leto Arena, Kolonivegen, 2072 DAL. (15 minutter med bil fra Gardermoen).

Veibeskrivelse til Letohallen

Forberedelser til kurset
Følgende materiale anbefales gjennomgått før kurs:

  • Videoer av BOAS-grader
  • Prosedyre for BOAS-gradering, NKK
  • BOAS-gradering mops – NKK
  • BOAS-gradering bulldoger – NKK
  • Gradering av nesebor – Cambridge
  • BCS på mops og andre hunder

NB: Deltakere må ha med eget stetoskop til kurset.

Tilgang til Veterinærsystemet
For å registrere BOAS-graderinger i DogWeb må du ha brukertilgang til NKKs veterinærsystem. Hvis du ikke har dette fra før må du fylle ut og sende inn Skjema for registrering av ny bruker NKKs veterinærsystem. (PDF, 255KB)

Fordeling av kursplasser
Vi har behov for veterinærer i alle deler av vårt langstrakte land, både «førstelinjeveterinærer» og spesialister. NKK får mange søkere til disse kursene. Vi har etter beste evne forsøkt å fordele passene ut fra geografisk lokalisasjon, antall pasienter av rasene mops, fransk bulldog og engelsk bulldog ved de ulike klinikkene, og samtidig få en variasjon innen tilbud veterinærene har til disse pasientene. Det er viktig at spesialister som opererer brachycephale hunder har mulighet til å gradere, men det er minst like viktig at veterinærene som treffer på disse eierne og oppdretterne til daglig i sin praksis, har mulighet til å gradere.

 

Våre samarbeidspartnere: