Tusen takk!

Administrerende direktør Torbjørn Brenna er overveldet over engasjementet for å redde Norsk Kennel Klub. Her med NKK-hunden Alma (foto: NKK)
Administrerende direktør Torbjørn Brenna er overveldet over engasjementet for å redde Norsk Kennel Klub. Her med NKK-hunden Alma (foto: NKK)

De siste ukene har vi blitt overveldet over alle dere fantastiske hunde-mennesker der ute. Vi skulle gjerne takket hver og en av dere for innsatsen dere legger ned for å redde organisasjonen vår. Dessverre klarer vi ikke det, vi har ikke en gang oversikt over alt det flotte engasjementet.

Mange enkeltpersoner har lagt ned uendelig mye tid og energi i å kontakte politikere og medier. Ildsjeler har laget egne Facebook-grupper for å støtte NKK, de har opprettet underskriftskampanjer, flere Spleis-aksjoner, Vippsaksjoner, andre innsamlingsaksjoner og -tiltak. Vi vet bl.a. at det er satt i gang lotterier og mange andre gode tiltak for innsamling av midler til NKK.

Dere har handlet mer enn fire ganger så mye som normalt i nkkbutikken.no. Mange nye medlemmer har knyttet seg til NKKs klubber og forbund de siste ukene. Og vi får mange gode ideer til tiltak på kort og lang sikt til hvordan vi kan utvikle nye tjenester og finne nye inntektskilder.

Vi er så uendelig takknemlige for alt sammen!

Det jobbes på spreng blant tillitsvalgte i hele organisasjonen.

NKKs klubber og forbund har mobilisert voldsomt for å støtte opp om den paraplyorganisasjonen NKK er. Vi har fått lånetilsagn og støttedonasjoner fra mange av dere, og vi vet at flere har vurderinger i disse dager om hva som kan gjøres for å bidra. Vi kommer til å lage en oversikt over alle bidrag i løpet av noen uker, når alle de vi vet gjør vurderinger nå har fått avholdt sine møter.

Vi vil gjerne få si TUSEN TAKK også til dere.

 

Med ydmyk og overveldet hilsen
Torbjørn

 

Litt tilleggsinformasjon:
Hovedstyret og administrasjonen står også på så godt vi kan, vi kontakter politikere, legger planer for fremtiden og forsøker å få oversikt over en økonomi som endres fra dag til dag. Vi ser det etterlyses mer konkret informasjon om den økonomiske situasjonen, og vi lover at det kommer! Bildet endrer seg imidlertid fra dag til dag nå, og informasjon gitt i dag vil være feil i morgen.

 

Våre samarbeidspartnere: