• Kulturministeren svarer om Norsk Kennel Klub

  Publisert: | Sist oppdatert
  Kulturminister Abid Q Raja snakker om NKK fra Stortingets talerstol 7. mai

  Mange krefter har vært i sving for å forsøke å få Kulturdepartementet og kulturministeren i tale om Norsk Kennel Klubs situasjon. Kulturdepartementet har ansvar for tiltakspakker til vært mange ulike organisasjoner. I går, 7. mai, fikk vi bekreftelse på at NKKs stemme er hørt. Fra Stortingets talerstol under spørretimen svarte Abid Q. Raja på spørsmål fra Emilie Enger Mehl (SP), Stortingsrepresentant og medlem av Justiskomiteen. Senere på dagen kom svaret på det skriftlige spørsmålet Anette Trettebergstuen (A), Stortingsrepresentant og medlem av Familie- og kulturkomiteen, sendte sist uke.

 • Engasjerte stortingspolitikere på besøk

  Publisert: | Sist oppdatert
  Trettebergstuen og Vedum besøkte NKK 4. mai

  Anette Trettebergstuen rettet skriftlig spørsmål om NKK til kulturministeren sist uke. Trygve Slagsvold Vedum spurte samme uke kulturministeren om han ville gå i dialog med Norsk Kennel Klub og se på mulighetene for å sikre videre drift. Mandag besøkte begge de engasjerte stortingsrepresentantene NKK i våre nær tomme lokaler på Holmlia.

 • Tusen takk!

  Publisert: | Sist oppdatert
  Administrerende direktør Torbjørn Brenna er overveldet over engasjementet for å redde Norsk Kennel Klub. Her med NKK-hunden Alma (foto: NKK)

  De siste ukene har vi blitt overveldet over alle dere fantastiske hunde-mennesker der ute. Vi skulle gjerne takket hver og en av dere for innsatsen dere legger ned for å redde organisasjonen vår. Dessverre klarer vi ikke det, vi har ikke en gang oversikt over alt det flotte engasjementet.

 

Våre samarbeidspartnere: