Koronaviruset: Oppdatert informasjon fra NKK

Korona
Illustrasjonsfoto: iStock

Alle kultur- og idrettsarrangementer og all organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er i utgangspunktet forbudt. Forbudet fra Helsedirektoratet startet 12. mars, og gjelder foreløpig frem tom 13. april. Onsdag 1. april kom Helsedirektoratet med en veiledning for hvordan forbudet mot aktiviteter hvor personer fysisk møtes, skal forstås.

De fleste arrangementer vil fremdeles måtte avlyses, men det kan åpnes for noen aktiviteter med 5 eller færre personer. Se egen sak på siden.

Avlysningene har økonomiske konsekvenser for både påmeldte/forhåndspåmeldte, arrangørklubber og NKK sentralt.

Vi arbeider med å få oversikt over tap og konsekvenser, samt hva Regjeringens/Stortingets tilskuddsordninger kan bidra med nå. Mange av tilskuddsordningene har ikke kommet med vilkår for støtte/søknadsordninger enda. Noen hadde vilkårene ute på høring i slutten av forrige uke. NKK jobber i nær kontakt med Kulturdepartementet, Frivillighet Norge og Norsk Friluftsliv for å få gode ordninger for oss alle.

Vi ber om forståelse for at dette arbeidet tar tid.

Oppdaterte artikler og siste nytt fra NKK finner du under "Lenker" på denne siden 

Les også: Hvordan blir driften i NKK fremover?

 • NKKs anbefaling for aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto (NKK arkiv)

  Intensjonen bak Helsedirektoratets veileder og NKKs felles anbefalinger er å hindre smitte. Anbefalingene må anses som minimumsbegrensninger, et minste sett retningslinjer som skal følges.

 • En svært alvorlig situasjon

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto: iStock

  Norsk Kennel Klub er allerede i en svært alvorlig likviditetsmessig situasjon. Hovedstyret er bekymret, sier HS-leder Jan Helge Nordby.

 • NKK vil utarbeide anbefalinger for aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  foto: Lill-Iren Høiland

  NKK vil nå utarbeide anbefalinger for aktiviteter etter at det i dag kom en veiledning og anbefaling om idrettsaktivitet fra Helsedirektoratet

 

Våre samarbeidspartnere: