Korona-pandemien: Informasjon fra NKK

Korona
Illustrasjonsfoto: iStock

Norsk Kennel Klub har det siste året vært gjennom to store kriser som har stanset nær alle aktivitetene våre – som er et av navene i vårt virke. En ny stor krise kort tid etter hundesykdommen i fjor høst ble for belastende for organisasjonen vår. Hovedstyret anerkjenner at organisasjonen vår slik den er i dag ikke er bærekraftig. Vi er ikke robuste nok til å overleve kriser uten bistand utenfra. Prosessen med å forbedre dette er i gang.

Fra 15. juni kan aktiviteter med inntil 200 personer gjennomføres. Forutsetningen er at aktiviteten har en ansvarlig arrangør og gjennomføres på offentlig sted. Ansvarlig arrangør skal tilse at smittevernreglene følges og ha oversikt over deltakere. Arrangementer med flere enn 500 deltakere er forbudt frem til 1. september.

Oppdaterte artikler og siste nytt fra NKK finner du under "Lenker" på denne siden 

Les også:
Hvordan blir driften i NKK i sommer/høst?

 • Takk for positivitet og støtte

  Publisert: | Sist oppdatert
  Torbjørn Brenna

  Som den første store utstillingen etter nedstengningen av samfunnet i midten av mars, ble NKK Trondheim arrangert denne helgen. Takket være utstillere og frivillige ble den første NKK-utstillingen i nytt format, en stor suksess.

 • E-læringskurs om smittevern på utstillinger

  Publisert: | Sist oppdatert
  NKK Akademiet

  Ulike hensyn må tas for å kunne avholde utstillinger under koroapandemien. NKK har derfor utarbeidet et gratis e-læringskurs hvor vi tar for oss hvilke smittevernhensyn og regler som gjelder ved utstillinger i denne tiden. Kurset er relevant for både utstillingsdeltakere, -arrangører, og -dommere.

 • Velkommen til NKK Trondheim

  Publisert: | Sist oppdatert
  NKK Trondheim

  NKKs internasjonale utstillinger i Trondheim 27. – 28. juni 2020 avholdes i tråd med smittevernreglene. Program for dager og arrangement, oversikt over påmeldte hunder til de ulike arrangementene og resultatlinker finner du her!

 

Våre samarbeidspartnere: