Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • NKK vil utarbeide anbefalinger for aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  foto: Lill-Iren Høiland

  NKK vil nå utarbeide anbefalinger for aktiviteter etter at det i dag kom en veiledning og anbefaling om idrettsaktivitet fra Helsedirektoratet

 • Krisepakke til frivilligheten

  Publisert: | Sist oppdatert
  illustrasjonsfoto NKK

  3. april ble forskrift for kompensasjonsordningen til frivillighetssektoren vedtatt. Det åpnes for søknader 14. april, og søknadsfristen er satt til 21. april.

 • Tiltak i en alvorlig situasjon

  Publisert: | Sist oppdatert
  korona

  Vi står alle i en svært alvorlig situasjon. Først og fremst med tanke på liv og helse, som naturligvis må ha hovedfokus. Samtidig må vi anerkjenne og håndtere det faktum at alle de nødvendige folkehelsetiltakene medfører store konsekvenser for Norsk Kennel Klub, medlemsklubber, -forbund og regioner.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: