Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Arrangementer avlyses, årsmøter utsettes/avlyses og dette har både praktiske og økonomiske konsekvenser for klubber og forbund, og for NKK sentralt. Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Vi la 30. april ut Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter. Denne finner du her (PDF, 233KB), og under Dokumenter.
 • NKKs anbefaling for aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto (NKK arkiv)

  Intensjonen bak Helsedirektoratets veileder og NKKs felles anbefalinger er å hindre smitte. Anbefalingene må anses som minimumsbegrensninger, et minste sett retningslinjer som skal følges.

 • En svært alvorlig situasjon

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto: iStock

  Norsk Kennel Klub er allerede i en svært alvorlig likviditetsmessig situasjon. Hovedstyret er bekymret, sier HS-leder Jan Helge Nordby.

 • NKK vil utarbeide anbefalinger for aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  foto: Lill-Iren Høiland

  NKK vil nå utarbeide anbefalinger for aktiviteter etter at det i dag kom en veiledning og anbefaling om idrettsaktivitet fra Helsedirektoratet

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: