Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • Det åpnes for tilbakebetaling av påmeldingsavgift ved avlyste arrangementer

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsbilde (iStock)

  Hovedstyrevedtak 30/20 av 17. mars utsatte klubber, forbund og regioners anledning til å kjøre oppgjør/aktivitetsavregning for avlyste arrangementer. Dette vedtaket er nå endret, og fra i morgen åpnes muligheten til å refundere påmeldingsavgift helt eller delvis.

 • Må din klubb avlyse arrangementer frem mot 15. juni?

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonfoto: iStock

  Klubber, forbund og regioner som avlyser eller utsetter arrangementer i perioden 5. mars – 30. april kan søke kompensasjon etter regjeringens kompensasjonsordning for arrangører i frivillighets- og idrettssektoren etter nærmere betingelser. Melding om endring for alle arrangementer - også de planlagt etter 30. april - må sendes til NKK.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: