Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • Veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  ettersøk

  NKKs jakthundkomité og NKKs sportshundkomité har utarbeidet veiledere til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Særkomiteene har vedtatt at det åpnes for å avholde prøver og aktiviteter under deres mandatområde fra og med 1.mai, dersom arrangør kan legge til rette for dette i henhold til gjeldende smittevernregler og anbefalinger.

 • PRESSEMELDING: Kroken på døra om vi ikke får hjelp raskt

  Publisert: | Sist oppdatert
  Foto: Ole Walter Sundlo

  Norge står i fare for å miste en sentral aktør for hundeeiere og for samfunnet. Prisen for å redde organisasjonen er ikke høy, vi trenger 10 millioner kroner. - Gevinsten er større enn regjeringen forstår, sier administrerende direktør i Norsk Kennel Klub Torbjørn Brenna. Smitteverntiltakene fra regjeringen har kostet Norsk Kennel Klub 23 millioner kroner. Krisepakkene for frivilligheten kan erstatte bare inntil 1,2 millioner kroner. Organisasjonen er fortvilet over at regjeringens øvrige krisepakker ikke er for dem.

 • Søker å tilpasse utstillinger og andre aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  Foto: Cilje H A Moe

  Arrangementer med over 500 deltakere vil ikke kunne avholdes før tidligst 1. september. Vi jobber for å tilpasse utstillingene NKK Trondheim, NKK Fauske, NKK Lillehammer og NKK Rogaland slik at disse kan gjennomføres innenfor gjeldende smitteverntiltak.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: