Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • Engasjerte stortingspolitikere på besøk

  Publisert: | Sist oppdatert
  Trettebergstuen og Vedum besøkte NKK 4. mai

  Anette Trettebergstuen rettet skriftlig spørsmål om NKK til kulturministeren sist uke. Trygve Slagsvold Vedum spurte samme uke kulturministeren om han ville gå i dialog med Norsk Kennel Klub og se på mulighetene for å sikre videre drift. Mandag besøkte begge de engasjerte stortingsrepresentantene NKK i våre nær tomme lokaler på Holmlia.

 • Veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  ettersøk

  NKKs jakthundkomité og NKKs sportshundkomité har utarbeidet veiledere til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Særkomiteene har vedtatt at det åpnes for å avholde prøver og aktiviteter under deres mandatområde fra og med 1.mai, dersom arrangør kan legge til rette for dette i henhold til gjeldende smittevernregler og anbefalinger.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: