Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • Oversikt over donasjoner og lån/lånetilsagn til NKK

  Publisert: | Sist oppdatert

  Klubber, forbund, regioner, enkeltpersoner og enkeltselskaper har virkelig mobilisert for å redde NKK. Dette er en oversikt over donasjoner innbetalt til NKK, samt låneavtaler. Oversikten blir oppdatert fortløpende.

 • NKK har reddet likviditeten frem til midten av oktober – helt uten myndighetenes hjelp

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto: iStock.no

  NKK informerte for tre uker siden om en kritisk likviditetssituasjon. Informasjon rettet til både myndigheter, medlemmer og andre viste at vi uten hjelp utenfra ville være insolvente i juli måned til tross for alle sparetiltak. På tre uker har Hunde-Norge reist seg og reddet Norsk Kennel Klub over den første kneika. Vi er glade for å kunne presentere et lysere bilde nå enn i slutten av april. Dessverre vil vi merke korona-krisen i mange år fremover, og arbeidet med å trygge organisasjonen fremover i tid er nå i gang.

 • Kulturministeren svarer om Norsk Kennel Klub

  Publisert: | Sist oppdatert
  Kulturminister Abid Q Raja snakker om NKK fra Stortingets talerstol 7. mai

  Mange krefter har vært i sving for å forsøke å få Kulturdepartementet og kulturministeren i tale om Norsk Kennel Klubs situasjon. Kulturdepartementet har ansvar for tiltakspakker til vært mange ulike organisasjoner. I går, 7. mai, fikk vi bekreftelse på at NKKs stemme er hørt. Fra Stortingets talerstol under spørretimen svarte Abid Q. Raja på spørsmål fra Emilie Enger Mehl (SP), Stortingsrepresentant og medlem av Justiskomiteen. Senere på dagen kom svaret på det skriftlige spørsmålet Anette Trettebergstuen (A), Stortingsrepresentant og medlem av Familie- og kulturkomiteen, sendte sist uke.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: