Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • Velkommen til NKK Trondheim

  Publisert: | Sist oppdatert
  NKK Trondheim

  NKKs internasjonale utstillinger i Trondheim 27. – 28. juni 2020 avholdes i tråd med smittevernreglene. Program for dager og arrangement, oversikt over påmeldte hunder til de ulike arrangementene og resultatlinker finner du her!

 • En hilsen fra Hovedstyrets leder

  Publisert: | Sist oppdatert
  Jan Helge HS-leder

  Kjære medlemmer og hundevenner. Koronakrisen har truffet oss alle hardt, og endret livene våre på ulike måter. Norsk Kennel Klub er hardt rammet av alle restriksjonene, men mine tanker går også til alle dere som er direkte berørt av sykdommen, eller som på en eller annen måte har fått utfordringer som følge av tiltakene som er innført i samfunnet rundt oss.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: