Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • Må avlyse

  Publisert: | Sist oppdatert
  Pumi dogs4all

  Alle klubber og forbund må avlyse alle treninger og arrangementer med umiddelbar virkning (info sendt alle klubber og forbund 12. mars kl 15:20)

 • Årsmøter i klubber og forbund, utsettelse eller avlysning

  Publisert: | Sist oppdatert
  årsmøte

  Helsedirektoratet påla 12. mars kl 14:00 at alle kultur- og idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er forbudt. Dette betyr at alle aktiviteter, uavhengig av antall deltakere, må innstilles. Pålegget omfatter også årsmøter/representantskapsmøter.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: