Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 233KB).
 • NKKs Representantskapsmøte 2020 utsettes til 2021

  Publisert: | Sist oppdatert
  Foto: iStock.no

  NKKs Hovedstyre beklager å måtte meddele at vi, på bakgrunn av smitteøkning og stadige skjerpelser av smitteverntiltak, ser oss nødt til å utsette NKKs Representantskapsmøte 2020 til 2021.

 • NKKs driftssituasjon

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto - koronavirus (foto: iStock)

  I forbindelse med korona-pandemien permitterte NKK de fleste medarbeiderne helt eller delvis. Fra og med 15. oktober er permitteringene avviklet, men flere medarbeidere har sluttet og vil ikke bli erstattet. Forlenget saksbehandlingstid må fortsatt påregnes da bemanningen har vært redusert i lang tid.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: