Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter ligger her (PDF, 248KB).
 • Ny krisepakke for frivilligheten har åpnet søknadsportalen

  Publisert: | Sist oppdatert

  En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet. 

 • Veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter

  Publisert: | Sist oppdatert
  ettersøk

  NKKs jakthundkomité og NKKs sportshundkomité har utarbeidet veiledere til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Særkomiteene har vedtatt at det åpnes for å avholde prøver og aktiviteter under deres mandatområde fra og med 1.mai, dersom arrangør kan legge til rette for dette i henhold til gjeldende smittevernregler og anbefalinger.

 • Må din klubb avlyse arrangementer frem mot 15. juni?

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonfoto: iStock

  Klubber, forbund og regioner som avlyser eller utsetter arrangementer i perioden 5. mars – 30. april kan søke kompensasjon etter regjeringens kompensasjonsordning for arrangører i frivillighets- og idrettssektoren etter nærmere betingelser. Melding om endring for alle arrangementer - også de planlagt etter 30. april - må sendes til NKK.

 • Krisepakke til frivilligheten

  Publisert: | Sist oppdatert
  illustrasjonsfoto NKK

  3. april ble forskrift for kompensasjonsordningen til frivillighetssektoren vedtatt. Det åpnes for søknader 14. april, og søknadsfristen er satt til 21. april.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: