Informasjon til klubber og forbund

coronavirus nkk
Foto: iStock

Arrangementer avlyses, årsmøter utsettes/avlyses og dette har både praktiske og økonomiske konsekvenser for klubber og forbund, og for NKK sentralt. Vi får mange spørsmål til administrasjonen, og samler svarene på de vanligste spørsmålene på disse sidene.

Situasjonen vi nå står oppe i er en helt annen enn den vi hadde under hundesykdommen i fjor høst. Liv og helse står på spill, og tiltakene som iverksettes er svært inngripende medfører at vi alle får en annerledes hverdag.
 
Økonomisk har det også helt andre konsekvenser enn hundesykdommen hadde. En av krisepakkene fra regjeringen omfatter arrangører av avlyste og utsatte arrangementer i mars og april. Denne treffer ikke NKK sentralt på en god måte, noe som er tatt opp med politikerne.
 
Mye relevant informasjon ligger som nyhetssaker under denne teksten. Vi jobber med å samle informasjonen som er utsendt på en hensiktsmessig og samlet måte.
 
Vi la 30. april ut Informasjon til klubber som ønsker å avholde digitale årsmøter. Denne finner du her (PDF, 233KB), og under Dokumenter.
 • Velkommen til NKK Trondheim

  Publisert: | Sist oppdatert
  NKK Trondheim

  NKKs internasjonale utstillinger i Trondheim 27. – 28. juni 2020 avholdes i tråd med smittevernreglene. Program for dager og arrangement, oversikt over påmeldte hunder til de ulike arrangementene og resultatlinker finner du her!

 • NKKs driftssituasjon i sommer/høst

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto - koronavirus (foto: iStock)

  I forbindelse med korona-pandemien permitterte NKK de fleste medarbeiderne helt eller delvis. Fra og med slutten av mai vil noen ressurser hentes tilbake, men driften vil fremdeles være svært redusert.

Lenker

Dokumenter

 

Våre samarbeidspartnere: