Kennel Kronion har noen lekre valper til salgs! Den 4 juni ble D N UCH RL1 Kronion's Ninja og D UCH AK Passionbox Armani de stolte foreldre til hele 9 små, og vi har ledige hannvalper.

Mor og far et begge championer, og dette kullet er godkjent av Norsk Boxerklubb. De har tatt alle de helsesjekker de behøver for dette, og begge har dessuten gjennomført mentaltester. Armani gjennomførte sin da han fikk godkjent sin avlskåring i Danmark, og Ninja tok MH her i Norge.

Dette er hunder som først og fremst er høyt elskede familiehunder, som i tillegg har gjort det godt på utstillinger.

Ninja er også helt rå i rallylydighet, hun og makker Aleksander har gjennomført dette programet med 200 poeng av 200 mulige! Slettes ikke umulig å ha en boxer som trives i sofaen og på fanget og elsker besøk i familien, samtidig som den kan yte maks når det gjelder i både bruks og i utstillingsringen.

Valpene er harmoniske og viser allerede i ung alder at de takler verden og utfordringer på en god måte. De vokser opp i stuen, og etter at de flyttet ut av valpebingen for noen dager siden ligger de bokstavelig rundt føttene mine, når de da ikke utforsker verden utenfor verandadøren. For der er veien kort ned til hagen, og alt det spennende som er der!

Er du på jakt etter en spennende hannboxer, ta kontakt! De er klare til å forlate redet når der er 8 uker Kommer med NKK registrering, pass, chip og helseattest