Er du på jakt etter engelsksetter og kunne tenke deg en valp med flott stamtavle?
Syv flotte valper etter jakthundene Neverbuas OT Bivdi og JCH Vigdaættas Pilgrim. Alle valpene er oppvakte, aktive, friske og raske. Et jevnt kull med god appetitt og jevn vekst. Flere med særdeles godt sovehjerte. Det forventes meget gode jakthunder, og deilige hunder å ha i hus.
Kjøp valp her og du vil kunne være med på rype- og skogsfugltaksering, trening i fjellet, kulltreff og få tett oppfølging om ønskelig!

Det forventes meget gode jakthunder etter disse to. Både Bivdi og Pilgrim har fantastiske viltfinneregenskaper og er flotte fuglebehandlere. Begge er godt premierte på jaktprøver, og med en premieringsgrad på 55,6% hver. De fungerer begge svært godt i både fjell og skog.

Begge hundene har HD A, fri for PRA og CL - de er begge friske og sterke hunder.

Mor: Engelsksetter Bivdi
Bivdi er etter Neverbuas TR Ona og Rotåas Topper, og i kullet er seks av åtte jaktpremierte. Alle i kullet har HD A.

Moren, Ona, har trolig den høyeste dokumenterte viltfinnerevnen blant ES tisper i Norge p.t. på 127,58. Faren, Topper, har viltfinnerevne på 124,86.

Bivdi har som beste premier 4x2.AK og 3x1.UK. Hennes viltfinnerevne er på 112,55 og reisindeks på 111,67. Utstilling Exc.BK. Hun fikk sin første 1.UK bare 11 måneder gammel. Hun er lettdressert og en drøm å ha i hus.

Far: Engelsk setter Pilgrim
Pilgrim fra kennel Vigdaætta, er etter N SE UCH Giddes J Tarra og N JCH NMFHh-20 Berkjestølens Kira. Pilgrim er fra et kull der fem av seks har 1.AK. Kennel Vigdaætta er hedret med NKKs oppdretterpris 2019 og NESK oppdretterpris 2023. Kennelen har flere NM-titler, og på årets vinter-NM lag var Pilgrim nest beste hund med 2. VK.
Pilgrims mor, Kiras viltfinnerevne er på 124,28 og reisindeks på 117,37.
Pilgrim ble jaktchampion før fylte 4 år, og han ble årets engelsksetter jaktprøve i 2023. Han har som beste premier 3x1.VK, 2xCK og Cacit. Hans viltfinnerevne er 117,18 og reisindeks på 111,59. Utstilling VG.BK 3.BKK.

Valpene leveres tidligst 8 uker gamle, den første helgen i august. De selges primært til aktive jegere som vil delta på jaktprøver og utstilling, men også til dere som er nye for sporten.

Hundene selges med begrensede garantier mot spesifikke sykdommer og feil.
Oppdretter beholder valp selv.

Se også bilder og historier på instagram: https://www.instagram.com/ullr_og_bivdi/
og finn.no: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=347794536