4 valper født er etter vår kjære No Uch Allfirdas Pippi Langstrømpe som fylte 6 år i februar og som nå fikk sitt 2. kull. Valgte hannhund som vi var heldig å få bruke er den vakre NO CH, SE CH, FI CH, N JubCH, HE W 2022, NO W 2022, NO W 2023, NORD W 2022, NORD W 2023, N JubW 2023 Xploring Mindreader.

Alle valpekjøperne våre er gode familiehjem som vet hva det innebærer å ha en whippet og hvordan skjemme bort denne med sofakos og nærhet. Vi krever ikke at våre valpekjøpere skal stille hunden på utstilling, men skulle du ønske å lære mer om det vil vi være behjelpelig på alle områder.

Når vi gjør en kombinasjon er det med tanke på å bevare det gode familiære lynnet til whippeten, samt fokus på helse og et godt eksteriør. Det er helheten av individet som teller og de skal kunne fungere optimalt i en allsidig hverdag. Vi hjertesjekker og øyelyser jevnlig våre avlsindivid.

Du kan lese mer om våre tanker knyttet til helse og helsetester på hjemmeisden vår www.allfirdawhippet.com under fanen "breed info"/Helse og avl på Whippet. (nedtrekksfane)

Skulle du være på utkikk etter et nytt familiemedlem og vurderer om whippet kan være rasen for deg, må du gjerne ta kontakt for en valpeprat.