30. april fikk Vendi valper. seks friske, livlige valper. Tre tisper, der tre hanner.
Valpene er leveringsklare ved 8 ukers alder. Så hvis du ønsker deg valp til slutten av juni er dette kullet for deg!
informasjon om foreldrene
Lappe Tikko's X Vendi
Regnr: NO49783/19
HD: B/B
Prcd-pra: Fri
Øyelyst: Intet påvist
Slektskapsverdi: 58
Mer informasjon kommer.
Vendi bos på Bynesset sammen med Oddbjørn. Hun er rolig og bedagelig, lager ikke mye lyd og elsker tur, mat og godbiter.
Når man møter Vendi så kaster hu seg på rygg og vil ha magekos.

Når vi går tur så er det Oddbjørn som har båndet rundt halsen, mens Vendi tusler stiller og rolig vedsiden.
Møter vi en katt, så blir hu kjempeglad å bare må bort å hilse på!

Hun liker seg godt blandt andre hunder, men er også glad i å være for seg selv.
Vendi er en perfekt hund som førstegangshund. Hun gir veldig mye av seg selv i alle valepene hun har gitt sålangt.

Bjøynn
Regnr: NO51982/17
HD: B/A
Prcd-pra: Fri
Slektskapsverdi: 112
Godkjent kadaver hund.
Bjønn bor i Vågå samen med Ragnhild og Jon og deres hunder, sauer og hester. Han fungerer fint i flokk, er ikke kranglete med andre hunder og er trygg på seg selv. Bjøynn er en hannhund med stor personlighet. Han er hyggelig, glad i folk, har mye lyd og er lett å bli glad i. Han er ingen førstegangshund på noen måte. Bjøynn blir brukt på tamrein for å flytte flokken. Han har blitt brukt av både Ragnhild og Jon i arbeid på rein, Raagnhild har også fått ham godkjent som kadaverhund, noe han egner seg godt til. Han er utstyrt med gps sender året rund. Som sagt han er god på å finne kadaver.
Når han er med på tur eller jobb holder han fint kontakt selv, jeg er aldri redd for at han skal stikke av eller finne på noe tull.


valpene fra oss vil vokse opp i et hjemmemiljø, med oss og våre hunder. Vi vil få besøk av barn i forskjellige aldre, samt voksne. Valpene får være med på forskjellige aktiviteter som gårdsbesøk, besøk i forskjellige miljø, skogsturer og bilturer. Valpene blir følg opp med ormekurer og vaksine. De vil bli registrert i Norsk kennel klubb, får stamtavle, id chip og hundepass/helse bok.
dette kulet er Prcd-pra FRI gjennom foreldre og lav innavles grad og slektskaps verdi

Vi tilbyr tett oppfølging og kontakt etter du har hentet valpen. Og om du bor i Trøndelag kan du bli med oss treninger, kurs, foredrag og turer.

Litt om oss
Vi har drevet med lapphundrasene siden 1980 og har hatt jevnlige kull siden på alle 3 lapphund rasene. Svensk lapphund, finsk lapphund og lapsk vallhund.
Oppdrettet består av 3 aktive damer, Nina Munkebye, Ida Eldevik og Thea Munkebye. Der lapphund står i deres hjerter.
Oppdrettet driver aktivt med hundeutstilling. vi har hat flere hunder på topplistene til norsk lapphund klubs mestvinnende og Norsk kennel klubs mestvinnende liste. Vi er stolte å ha menge som er championer i ulike land, vinner titler og bra plasseringer i gruppen og i bis plasseringer. I 2023 startet vi å stille oppdretter klasse på svensk lapphund, med mange bra plasseringer i bis finaler

Nina har hatt hund hele livet og har vært aktiv innen bruks, men mest innen utstilling og avl. Nina er en av de som har drevet lengst med oppdrett av svensk- og finsk lapphund i Norge

Ida ble med i kennelen i 2013 med sine lapske valkhunder. Hun er en aktiv dame innen hund. Både på jobb der hun jobber i dyrebutikken TAM Lade og på fritiden der hun er aktiv med hundene innen hundeutstilling og nå blodspor. Ida er kennelens faste fotograf

Thea er vokst opp med lapphundrasene og fikk sin første hund da hun var 5-6 år. Hun driver aktivt på med hund, både i utstillings ringen og med blodspor. Hun holder treninger og kurs for lapphund klubben her i Trondheim. Hun tar på seg pelsstell om du har en hund som trenger det. Thea er veldig aktiv i Norsk lapphund klubb avdeling Trøndelag

send oss gjene en melding om du lurer på noe eller ringe oss for en koselig hunde prat
Nina 93218607