Kennel Million Masterpiece Norway i Kristiansand har 3 renrasede NKK-registrerte Bichon Frisé valper. De ble født 17. april 2024, og er leveringsklare ved 8 uker onsdag 12. juni 2024. To hannvalper og én hunnvalp - og nå er det kun 1 hannvalp igjen.

Bichon Frisé er en liten, velproporsjonert, hvit, krøllete, allergivennlig, røytefri, vital, lettlært, ivrig, vennlig, kjærlig og morsom familiehund selskapshund, utstillingshund. Den perfekte familiehund som elsker å være sammen med eieren og lett kan tas med overalt. Godt lynne, livlig og mild, som verken sikler, graver eller snorker, og bjeffer lite, og kommer godt overens med andre kjæledyr og er svært flink med barn. Kan gå lange turer, men trenger ikke. Pelsstell må påregnes.

Valpene er lekne og kosete, og godt sosialisert da de vokser opp midt i familien vår sammen med begge sine foreldre, og er vant med barn, besøk og aktivitet.

Valpene har stamtavle, Id-chip, 
Helsebok, helseattest samt 
valpepakke med grunnvaksinering, helsesjekk og ormekur.

Valpene leveres med startpakke (verdi 1000 kr): Nytt hundebur, ny hundeseng, koseteppet sitt, valpefór 2 kg (2 mnd forbruk)
, 1 pakke tisselaken, 
halsbånd og leiebånd. Da har du alt du trenger!

På www.kennelmillionmasterpiecenorway.no har vi samlet relevant informasjon.

Vi tilbyr valpekjøperne å holde kontakt med vår kennel og de andre som eier kullsøsken og halvsøsken. Kennel Million Masterpiece Norway - Hundefellesskap er en lukket facebookgruppe for våre valpekjøpere for utveksling av bilder og erfaringer fra det nye hundelivet. Kennel Million Masterpiece Norway - Hundeferie er et lukket kenneltilbud kun for våre valpekjøpere.

Vi er en liten familieoppdretter i et grøntområde i skjærgården i Kristiansand. Oppdretter er medlem i Norsk Kennelklubb (NKK), raseklubben Norsk Bichon Frisé Klubb (NBFK), og registrert i oppdretterregister.


Begge foreldrene er renraset Bichon Frisé, og er registrert i Norsk Kennelklubb (NKK) med FCI stamtavle, og har fulgt NKKs etiske grunnregler for avl og oppdrett.

Kontakt: Lill May Vestly m 99537163