Snaråsen kennel fikk 5 flotte valper etter en spennende kombinasjon der jaktlyst og eksteriør er fremtredende, leveringsklare etter 8 uker som er 21.juni. Da har du muligheten til å være med valpen i ferien og legge til rette for tett oppfølging de første ukene.

Mor: NO58363/20 Veikulåsens RE-O Kiira, NUCH og mangler kun en separat på NJ(L)CH. Har en separat prøve på 91,5 poeng og 1:premie på 2-dagers med 92poeng dag 2 på hjortebukk! Kiira har et nydelig gemytt og er som en selskapshund inne, men likevel en råtass i skogen. Kiira kan kalles ut av los. HD-fri og godkjent ettersøkshund.

Far: NO31784/19 Veikulåsens R-K Kayaq, NJ(L)CH og NUCH. Kayaq ble jaktchampion høsten han ble 2 år. Første slippet i skogen var Kayaq 11mnd, og det endte med elgfall etter en fin los. Kayaq har et kraftig losmål og god påhengelighet. Han har et herlig gemytt og er veldig grei på fall. HD-fri og godkjent ettersøkshund.

Vi forventer valper med stor jaktlyst og meget godt temperament.
Begge hundene er med på et aktivt jakt og familieliv. Tur, trening og sosialisering året rundt.
Ta kontakt for en hyggelig hundeprat. Vi vektlegger mye sosialisering med valpene.

Valpene selges til seriøse jegere med interesse for jaktprøver og utstilling. Førstegangs hundeeiere er selvfølgelig aktuelle. Valpene leveres med chip, vaksinasjon og ormekur. Registreres i NKK.