Vi har nå to superfine hannvalper etter spennende linjer, og åpner derfor opp for henvendelser av interesserte.

De er leveringsklare 1. juni, men vi har ikke noe hastverk :)

Oppdatering: vi har kommet godt i gang med sosialisering, bånd og tissetrening. Den ene gutten er en utpreget kosegris som ønsker et hjem fylt med kjærlighet. Den andre gutten søker fortrinnsvis et mer aktivt hjem, utrolig lærenem og kvikk gutt som jobber godt for godbiten :)

Helseattest er uten anmerkninger på begge to.

Fortrinnsvis til varige familiehjem, utstilling er ikke et krav.
Ved interesse eller eventuelle spørsmål - send oss gjerne en melding for en hyggelig hundeprat.Generelt :
Kennel Amazing Dream er et lite, og seriøst hjemmeoppdrett av volpino italiano og chihuahua. Vi holder til ca 90 min nord for Oslo, knapt 1 time unna Gardermoen.
Vi har få kull i året, og vi velger kun avlsdyr som er helsesjekket.Valper fra oss vokser opp i stua, og er godt vandt til dagligdags "støy" (støvsuger o.l). De er også godt vante til barn (vi har barn på henholdsvis 10 og 2 år som er veldig glad i de firebeinte). Vi trener valpene på blant annet båndtrening, burtrening, kloklipping ukentlig - samt dyrlegebesøk o.l. før levering. De vil også bli godt trent på å stå pent på bordet, pelsstell, samt å vise bitt. Den siste uka før levering jobber vi veldig aktivt med tissetrening, og de aller fleste lærer ganske kjapt :)

Gutta har allerede vært med på campingturer, bilturer, besøk hos andre, og sosialisert med andre hunder. De er noen kosegriser som elsker kos og oppmerksomhet - og vi ønsker helst å finne aktive evigvarende hjem som kan tilby masse kjærlighet :)

Forsikring: Mor er forsikret i Agria med "skjulte feil" forsikring (som går på valpene), i tillegg er valpene forhåndsregistrert i Agria med livsforsikring og veterinærforsikring (som kan overtaes av ny eier uten ekstra kostnad).

Vi har et egen forsikringsagent i Agria som gjerne følger opp våre valpekjøpere videre, dersom det er ønskelig.
Kort om foreldrene: Begge foreldre er utadvendte og herlige hunder som elsker barn og andre mennesker. Begge er patellasjekket (0.0 og 0.0), samt øyelyst av spesialist - CLEAR.

Begge er av fine typer med fine bitt, og fin kropp.

Mor er også ei aktiv frøken som elsker kos og oppmerksomhet. Tøff og stødig frøken som er med på alt, det gjelder også hennes mor igjen (bestemor til dette kullet) - som ble aktivt trent innenfor rallylydighet og agility. Hun var også mestvinnende Volpino i flere land i sin tid.

Vi ønsker valpekjøpere som har tenkt godt igjennom kjøp av miniatyrhund / spisshund . Volpino er en herlig selskapshund som fort kan bli 15 år gammel, og vi ønsker at valper fra oss skal få et godt og varig hjem med mye kjærlighet.

Dersom ny eier ønsker å stille ut valpen i fremtiden, vil vi selvsagt behjelpelige.

Utstilling er IKKE et krav, det viktigste er et godt og varig hjem - med masse kjærlighet (og godbiter ;-)).Vi selger ikke til mindreårige, eller på avbetaling!Valpene blir levert med;

* stamtavle registrert i Norsk Kennel Klubb

* chippet og registrert i ny eiers navn i registeret

* ormekurbehandlet 3 ganger

* helseattest fra smådyrsspesialist

* ny sekk hundemat

* pledd (med hjemmelukt )

* forhåndsforsikret i Agria (som selvsagt kan overtaes av ny eier uten ekstra kostnad)

* et hefte med generell info om rasen, pelsstell, foring, nyttige tips om trening osv

* livslang veiledning

* pluss litt diverse.

Vi er behjelpelig med levering over hele landet mot tillegg i pris.
Send oss i første omgang en mail, og fortell kort om deg/dere (livssituasjon, erfaring med hund - ønsker du hund for kos eller utstilling?).