Kennel Ki-po Zii har 4 vakre hannvalper som leter etter sitt fremtidige hjem. De er født i et kull av 5. Vi søker evt. medeier/deleier til en eller to av valpene.

NJr CH NJV-23 NORDJV-23 NJUBJV-23 NJUBV-23 Ki-po Ziis Pablo of Darkness «Felix» 💘 Ki-po Ziis Nobel of Art «Nobel»

Helse på foreldre; HD A (fri) hofter, øyelyst ua, DNA testet fri for PLL, NCL, PRA3. Felix er fritestet for rcd4 mens Nobel er bærer. Valpene er, gjennom sine foreldre, genetisk fri for PLL, NCL og PRA3. (Alle kullsøsken i N og P kullet har gjennomført sine helsesjekker, de er hofterøntget fri & øyelyst uten anmerkning).

Begge foreldre har gjort det godt i utstilling (far har høstet mange titler allerede), MEN foreldredyrenes gemytt og egnethet er det viktigste kriteriet vi setter for våre kombinasjoner. Utstilling er for oss en viktig faktor mht til vurdering av egnethet/mentalitet, i tillegg til opprettholdelse av rasestandard.

Vi selger ikke valper med utstillingskrav, men bistår gjerne om våre valpekjøpere har lyst til å prøve seg. Vårt ufravikelige krav er oppfølging av valpens-/hundens helse i form av vaksiner, hofterøntgen (gjøres 1 gang) og øyelysing. Mer informasjon om dette finner dere på vår hjemmeside; https://www.kipozii.no/valper

Kullet er i henhold til raseklubben (Norsk Tibetansk Terrier klubb) sine anbefalinger, og er å finne på klubbens hjemmeside under valper født (www.nttk.no)

Vi tar imot besøkende når valpene er rundt 4 uker. Da har de kommet seg litt på føttene, og er mer årvåkne på nye ansikter. Fra 5 ukers alder starter vi med å eksponere de for bilkjøring, byturer, turer i inn- og utmark mv. Om du er interesser i en Ki-po Zii valp, men finner avstanden for krevende til å avlegge oss et besøk, er et digitalt «møte» et alternativ.

Når valpene er utflytningsklare, tidligst 2.juli (8 uker), er de registrert i NKK, de har fått ID merke (chip), sin første vaksine og blitt sjekket av veterinær. Med seg i flyttesekken følger diverse utstyr til den første tiden, halsbånd og tur lenke, valpefor mv. Mor har skjult feil forsikring via Agria. Av oss skal dere forvente en livslang oppfølging, support om pubertets- eller annen utfordring, pelspleie mv.

Kullet har fått opprettet sin egen side på hjemmesiden med flere bilder: https://www.kipozii.no/s-kull/