Lagotto Romagnolo valper på Sørlandet er ledig for interesserte som kan tilby gode og varige hjem, hvor valpen blir tatt inn som en del av familien.

Begge foreldrene er HD-røntget (kull index 106), øyelyst, gentestet og høyt premiert. Mor er godkjent Røde Kors besøkshund i alle kategorier. Alle helseattester og ytterligere informasjon kan fås på forespørsel.

Valpene er leveringsklare fra 13. juni 2024.
De leveres ferdig registrert i NKK, chipet, vaksinert, med veterinærattest og de får 4 ormekur behandlinger.

Valpene blir håndterings- og miljøtrent for å gi dem det beste utgangspunktet for å bli trygge og trivelige voksne. Vi vil gjerne følge opp valpene i ettertid og tilbyr opplæring i klipp og pelsstell, i tillegg til annet det skulle være behov for, om det er noe vi kan hjelpe med. Kall det gjerne "livstidssupport".

Om du bor på Sørlandet, så har vi blitt en fin gjeng med "Villeokuser" (Kennel Villeokus), og vi har fellesturer med hundene, fellesturer på utstillinger og annet, vi samles for pelsstell og klipp og vi kan tilby et samhold for dem som ønsker å være en del av det.

Oppdretterne, meg og medeier av mor, har lang erfaring med hund og dette er et nøye planlagt og gjennomtenkt kull. Vi avler med mål om å skape sunne, trivelige og funksjonelle hunder.

Søk gjerne opp lagotto_selma på instagram eller min FB gruppe Kennel Villeokus, for flere bilder.

Ta gjerne kontakt for spørsmål