8 vakre valper kom til verden 7.april, 3 gutter og 5 jenter.

Foreldrene er
C.I.B., NORD CH, FI CH, SE CH, NO CH, EE CH, LT CH, EE W 2021, TLNW 2021 Belltown Limited Edition “Camu”
og
Whipsnow Baby Blue “Luna”

Valpene vil være leveringsklare 2.juni.

Lenke til kombinasjonen (stamtavlen til kullet) på The Whippet Archives:

https://whippet.breedarchive.com/animal/testmating?dam_uuid=4f017615-449e-4e39-aaf1-87eb1c56bb4b&sire_uuid=dd876908-d1db-4800-a78a-7be9225e9845

Camu er en vakker og hyggelig gutt bosatt i Finland.
Eieren beskriver han som en «easygoing» gutt både hjemme og ellers. Han har alltid vært frisk og rask, og lever et aktivt liv sammen med 8 andre whippeter. Han er spesielt glad i sønnen sin (fra et tidligere kull han er pappa til), og leker gjerne med han og de andre hundene. Han er veldig glad i menneskene sine og liker godt å ligge sammen under teppet og kose.

Camu er nøye helsesjekket, og både hjertesjekket med ultralyd/ekg fri, øyelyst fri, AD/HD fri og han er røngtet LTV 0. Han har også gjort det meget bra på utstilling i Finland, og er en elegant, moderat og korrekt bygget gutt med fin størrelse (50,3 cm).

Luna er ei søt og trivelig tispe som til daglig bor hos eierne Rune og Heidi i Trondheim, 10 min unna oppdretter Guro.
De beskriver henne som tillitsfull og glad, sterk i hodet og glad i alle mennesker og dyr hun møter. Hun er vant til å være med på det meste av turer og reiser og slår seg raskt til ro under nye omgivelser. Hun er også glad i sofaen hjemme og er en «diva som vet hva hun vil». Jeg eier mammaen hennes, kullsøster, halvbroren, alle friske og trivelige hunder. Valpene vil vokse opp hjemme hos Rune og Heidi, men vil ha kennelprefixet Whipsnow. Det er selvsagt mulig å hilse på både Luna og resten av familien ved interesse.

Luna er også nøye helsesjekket, hjertesjekket med ultralyd/ekg fri (av myndespesialist i Spania), øyelyst fri, AD/HD fri og er røngtet LTV1. Hun har gjort det bra på utstillinger her i Norge og har flere BIR, BIM og BIS resultater å vise til. Hun mangler det store certet for å bli utstillingschampion. Hun er ei nett, kurvete og korrekt tispe målt til 46,5 cm.

Valpene vil bli sosialisert med barn, bilkjøring og i nærmiljø, og vokser opp i stua og blir vant til dagligdagse lyder og settinger. Ved levering vil de være helsesjekket, chippet, vaksinert, behandlet med ormekurer og vil selvsagt være registrert i NKK. De får også en valpepakke med seg med fôr, teppe, kobbel og halsbånd, dekken og litt leker og andre utstyr. I tillegg sender jeg også med informasjon om whippeten som rase og den nye valpen din med tips og råd. Jeg ser etter gode, evigvarende hjem, og ønsker å følge valpene gjennom hele livet sitt.

Ta gjerne kontakt om du/dere ønsker å vite mer om denne kombinasjonen, hundene eller andre ting dere lurer på. Søk meg opp på facebook; Whipsnow Whippets eller på hjemmesiden min www.whipsnow.com, eller ring meg eller Rune for en trivelig prat.

Tlf Rune: 400 71 100

Tlf Guro: 988 09 738