Å beskrive en dalmatiner er ikke så enkelt, da den har så mange kvaliteter og særegenheter. Men for å sitere standarden, så er det en velbalansert, tydelig flekket, sterk, muskuløs og livlig hund. Velproporsjonert, ikke grov eller tung. Den skal kunne bevege seg raskt med stor utholdenhet. Dalmatineren er åpen og vennlig, ikke sky eller tilbakeholdende, og uten nervøsitet og aggressivitet.
Hva kan man bruke en dalmatiner til:
Dalmatineren egner seg til mye, både hundesport, turhund, sofahund osv. Den er lettlært så lenge det er snakk om belønning. Hunder fra vårt oppdrett har deltatt i agility, lydighet, nosework, rally lp, samt blitt utdannet til å finne veggdyr. Begrensninger for bruken er det vi selv som setter. I tillegg er de flotte familiehunder som elsker hele familien og omgås barn på en fin måte.
Begge foreldre er høyt premierte og tilfredsstiller Norsk Dalmatiners Klubbs krav for avl. De har kullid. 2. Valpene vil blir kontrollert av veterinær ved 7-ukers alder, samt ID-chippet. De leveres registrert i Norsk Kennel Klubb, og hundepass medfølger. Valpene er forsikret i Agria til overtakelse.

Foreldre: Ch. Toot’s Look for a star - Ch. Toot’s She’s a Rainbow
Innavlsgrad: 2,55 %
Født/antall: 07.04.2024 /8 valper (4 hanner, 4 tisper) .

En hanne og en tispe har patch (dvs. medfødt flekk over øret). Disse to er like gode familiehunder og kan konkurrere i alt, unntatt utstilling.
De selges til litt redusert pris.

Ta gjerne kontakt pr. telefon eller e-post.
Kennel Toot’s v/ Aase Jakobsen/Ellen Utsi/Åsa Fagerlund
Adresse: Tønsvikvegen 375, 9023 Krokelvdalen
Tlf: + 4791888874

Oppdretter hadde sitt første kull i 1982 og innehar Norsk Kennel Klubs oppdretterpris.