D-Tundra (Rittis 10/09 – Black Lucky`s Ingo) er nå parret med Rokkomborres E BOS. (Borgeflon`s RX Billy The Kid – Rokkomborres A Bine) Forventet levering av valper: medio juni 2024. Parringen har den høyeste kullindeksen av registrerte pointer kull, så det er all grunn til å tro at dette blir bra.
Dette er to meget sterke hunder med solide jaktprøveresultater bak seg. Begge er elitehunder med høye indeksverdier, svært lav prosent tomstand, er HD-fri med A hofter, og har Exellent på utstilling. I tillegg til jaktprøver er dette meget gode hunder til jakt, som holder hele dagen, i alle typer terreng. Begge kullene har blitt tildelt Wassbergs oppdretterpris, noe som tildeles det kullet hvor flest hunder har fått 1 UK i samme år. Dette er to homogene kull med svært mange premierte kullsøsken.
D-Tundra har 1UK høyfjell høst, 1UK lavland, 3x1UK Høyfjell vinter (oppnådd samme helg) 2x1AK Høyfjell høst, 2VK Høyfjell høst, 1VK Høyfjell vinter og 2VK lavland Sverige. BOS er en meget spennende ung hannhund som har rukket å oppnå 1AK høyfjell vinter, i tidlig alder. Det forventes valper med høy kapasitet og stor jaktlyst. Begge hundene er rolige i hus, har meget godt gemytt, med en fin av- og på- knapp. Valper selges til jegere og prøvedeltakere.
For interesserte: ta kontakt på tlf. 90094967 eller paalwpettersen@gmail.com
For flere opplysninger om BOS: ta kontakt med eier, Bjørn R. Sundberg på tlf. 97614140 eller bjoern_sundberg@hotmail.com.