Aika (Roxy) av Bekkemellem reg.nr. NO48033/19 og Fieldsetter's Rulle reg.nr. NO38356/20 fikk 8 sterke og friske valper den 03.05. Begge hunder kommer fra solide og sterke linjer. Hannhund ledig. Valpene er leveringsklare til fellesferien i månedsskiftet juni/juli etter at valpene er blitt 8 uker gamle.

De leveres ferdig chippet, vaksinert med helseattest og registrert i NKK. De blir godt sosialisert og tilvent andre hunder, barn og bilbur. Det forventes rolige valper med svært godt gemytt, stor jaktlyst og viltfinnerevne.

Dette er en veldig spennende kombinasjon av to meget dyktige jakthunder. De har stor jaktlyst og svært god viltfinnerevne, har djerv reis, står godt og revierer med god systematikk og god nese.

Begge foreldre har et meget godt gemytt og er harmoniske, aktive og glade hunder. De er påskrudd ute og har en fin av-knapp inne og er veldig glad i kos. Supre familiehunder! Vi har store forventninger til dette kullet.

Begge foreldrene er jakt-og utstillingspremiert med 2. VK og flere 1. plass med Excellent på utstillinger. Det vises til gode resultater på jaktprøver og utstillinger fra både mor og far flere generasjoner tilbake.
Alt i orden mtp helse i flere generasjoner tilbake. Begge er fri for HD, AD, PRA og CL. De har A hofter og O AD og ellers ikke hatt noen sykdommer eller allergier. Dette er friske og fine hunder.

Vi vil trekke frem at begge hunder har en sterk benbygning med ekstremt gode og hardføre poter. De har en ekstrem utholdenhet og jaktlyst og jakter villig over flere og lange dager med like god intensitet. Matlysten er på topp også under jakt. Ikke noe problem å fore mellom slagene under en lang dag på jakt. De jakter like godt i høyfjellet som i skogen.

Vi ønsker primært valpekjøpere som er jegere og vil bruke hunden til jakt, samt er interessert i å delta på jaktprøver og trene hunden aktivt.
Dere som er «nybegynnere» med rasen, men som har ambisjoner og ønsker og vite mer om hvordan bli jegere eller allerede har tatt jegerprøven og trene fuglehund er selvsagt også velkomne til å ta kontakt for en hyggelig hundeprat! Rekruttering er viktig, og vi sørger for god oppfølging og veiledning med tips og råd underveis.

Ta kontakt for mer info. Cathrine - 99 29 02 36.