På skuddårsdagen 29.02.24 fikk Nala 5 valper med Dynamite From Medziokles Aidas, som i det daglige blir kalt Bummer. 1 hannhund ledig.

Hannen kan ikke brukes i avl eller utstilling og selges derfor til redusert pris.Begge foreldrene er brukt på rådyrjakt. Mor er spornøye og finner fallvillt med stort hell.

Hun har gjennomført kurs i blodspor og er tenkt å gjennomføre prøve i ettersøk i 2024.

Nala har et flott lynne og sterk psyke, rolig, glad og balansert. Hun har en fantastisk personlighet og er trent på klikker. Hun er smart og kontaktsøkende. Liker å trene. Mor har tidligere fått VG på utstiling.Far Bummer er en vakker hanne med mildt temperament. Han har hatt stor suksess på utstillinger og har excelent, BIR og BIM som meritter. Han er rolig og familievennlig å ha i hus. Lett og fin fysikk. En god treningskamerat som har fine drag på ski og løpeturer.Beagle kan være en krevende rase om den ikke får den stimulien den trenger.

Det er en fordel å drive med jakt hvis man har beagle, men det er ikke ett absolutt krav fra vår side.

Om man ikke skal jakte, er det viktig å ha satt seg inn i beaglens behov. En understimulert beagle kan vise stor ødeleggelsestrang. Det er et absolutt krav å la beaglen få bruke nesa si på ett eller annet vis. En beagle må få snuse, for å være lykkelig! Det er viktig for meg at valpen kommer til et godt og permanent hjem.Valpene fra oss har bodd i ro med mor i 3,5 uker før de flytter opp i stua med valpebinge og større tumleplass. De blir daglig håndtert og koset med av voksne og barn. De blir sosialisert med andre hunder og løftes på tissematter etter inntatt måltid og når de våkner. De vil også bli tatt med på biltur før de flytter til nye hjem.Valpene vi selger er:

Ormekurbehandlet

Vaksinert

Selges med standard NKK-kontrakt

NKK-registrert

Chippet

Helsesjekket med attest fra veterinær

Får med teppe med lukt fra mor

Det vil medfølge ett informasjonshefte med info om rasen og nyttige råd og tips

Livslang oppfølging og veiledning ved behov

Valpene har fått utført kloklipp ca hver tredje dag og får god trening på dette.Ved reservasjon av valp ønsker vi at det betales 4000,- som trekkes fra resterende kjøpesum.

Valpene er klare for sine nye hjem fra og med 27 april. Jeg forventer at man har mulighet til å ha med valpen på jobb, eller har fri for å ta vare på valpen den første tiden. Hvis valpen står mye alene før den er klar for det, kan det resultere i seperasjonsangst.(Mor: id nr. NKK NO67642/21 og far: NKK id.nr fra Litauen LSVKBIG1523/21).

Det er ønskelig at hunder solgt fra oss deltar på utstillinger i løpet av de første tre årene.

Vi kan være behjelpelig med dette.
Ta kontakt for en hyggelig hundeprat eller ved eventuelle spørsmål.