Den 18 mars kom det 12 friske valper til oss.

Det ble 7 jenter ( 2 sorte, "2 herta, reservert". 2 brune og 1 hvit/sort ).

5 gutter ( "2 sorte reservert, "2 herta og 1 hvit/rød).

Dette er en kombinasjonen vi har stor tro på, og skal selv beholde to valper.

Foreldrene er friske hunder, med stor løpskapasitet. God størrelse, med sterke gode poter og god pels. Dem er lett dresserte, med god og sterk psyke. Stille og rolige inne.

Begge er HD fri. (B) og 0 % i innavlsgrad. Er premierte på utstilling og jakt prøve. Info om dette finnes på dogweb.no

Valpene vil få stor plass til å røre seg på, når den tiden kommer. De vil bli sosialisert, og vant med andre dyr. som hund, katt og hest. Dem vil bli registrert i NKK, vaksinert, mikrochipet, ormkurbehandlet og levert med helseattest.Mor Embla er etter Mukampen"s Ar Luna og far SE N UCH Chriswall`s Harald. En meget solid og god jakthund linje.

1 x 1 UK. på jaktprøve, stilt noen ganger i Ak, men har dessverre ikke lyktes helt, på grunn av litt for stor ettergang. Vi satser på nye prøver til høsten. Embla er en hund med stort "trøkk" og revierer godt, går ofte mot en førstepremie på jaktprøve. Jaktes med både på høyfjell og i skog. Er en allsidig og trygg hund, som liker å være med overalt.Far Eidemlia`s Alfred er etter Eidemlia`s Raya og N UCH Grovsmias Kull.

En meget solid og god jakthund linje.

Alfred har 2 x 1 UK og 2 x1 AK.( Kun stilt på 8 jaktprøver. )

Alfred er stilt lite på grunn av eierens interesse for jaktprøver. Men fungerer utmerket på jakt. Er en råtass på tiur. Alfred er en kraftig og robust gutt, med et utrolig herlig gemytt.

Vi selger valpene fortrinnsvis til jegere. Kjempe pluss om en vil stille på utstilling og jaktprøver. Selger også til unge eller nybegynnere.

Valpene er leverings klar ved 8 uker, 13 Mai.Ved mer info om kullet, så er det bare å ta kontakt, for en hyggelig Pointer prat.Frode Næss på tlf.48000882

Veslemøy Nyland på tlf. 93634819