Kennel Vangstroll har en flott og typeriktig hannvalp med flotte bevegelser til salgs. Han og søsteren ble født 20. mars, og er leveringsklar fra 26. mai. Farge registrert er orange/sobel.

Mor (Vera) Vigro Petite Pom`s Naughty By Night, Reg.nr: NO55231/21.
Far (Emrik) Tiny Fellow`s U Got The Look, Reg.nr: NO47432/16.

Begge foreldrene er DNA-testet, 0/0 på patella luksasjon og øyelyst fri.

Jerry er en trygg og livlig valp, som elsker å utforske det rundt seg. Hos oss vokser de opp i stuen med våre andre hunder og hverdagslivets lyder. De sover seg godt gjennom både støvsuging og heiarop når det er fotball på TV`en. Han er veldig glad i å utforske nye miljøer, og vi har stor fokus på å få trygge valper, så mye våken tid blir brukt til å bil kjent med ulike underlag, folk og områder.

Mor har avlsforsikring som dekker skjulte feil og mangler. Han har også egen forsikring som kan overføres til nye eier, slik at det blir opparbeidet full dekning for skader som kan oppstå (Agria).
Valpene ble behandlet med ormekur ved 2, 4 og 6 uker, og vil det også når de er 8 uker. Når han er leveringsklar, blir han levert med pass, chip og helseattest fra veterinær, NKK stamtavle, NKK kjøpekontrakt, valpepakke og livslang oppfølging fra oss om ønskelig.

Om du er interessert i denne skatten av en valp, så send en melding eller ring (905 63 791) om hva du har å tilby denne skjønne valpen og hvorfor du ønsker å kjøpe han. Han selges ikke til småbarnsfamilier. Er vant til barn fra 8 år og oppover.

Interesserte kjøpere kan komme på besøk å hilse på. Han sendes ikke med fly alene, og de som ønsker å kjøpe han må komme til oss.