Seks nydelige svart/hvite Border Collie valper, født 2. mars 2024, 4 hannhunder og 2 tisper. Valpene leveres ferdig registrert i NKK, chippet og vaksinert. Valpene vil være leveringsklare i slutten av april.
NB! Kun 2 ledige hannhunder, ingen ledige tisper!

Om foreldrene:

Mor til valpene er vår flotte Border Collie tispe Pristine Chelsea Dagger, til daglig kalt Jade. Hun er en nydelige liten EE Rød tispe på 3 år, som gjør det svært bra både på utstilling, Agility og Rallylydighet. I utstillingsringen har hun blitt kvalifisert til Crufts 2 ganger og ble Dansk Junior reserve vinner i 2021. Hun går Agility klasse 2 (ferdig nappet til klasse 3 i Agility Hopp), og har vært på pallen i samtlige stevner vi har deltatt på, unntatt ett. I Rallylydighet går hun også i klasse 2. Hun er svært lærevillig, med et stort fokus på fører. Hun har registreringsnummer NO44666/20 i NKK.

Far til valpene er staute New Dream's Border Well Done, til daglig kalt Mio. Mio er fire år gammel, bor i Tyskland, og ble Tysk Junior Champion i utstillingsringen allerede før han fylte året! Han blir også benyttet til Rallylydighet, men kun på hobbynivå. Mio's registreringsnummer i internasjonale FCI er BOC 24529.

Vi valgte å kjøre helt til Tyskland for å parre Jade med Mio, da vi synes de er en perfekt match for hverandre. Mens Jade er en bestemt ung dame med mye futt i, er Mio mer rolig og medgjørlig, en skikkelig gentleman. Begge foreldrene er helsetestet.

Både Jade og Mio er fra utstillingslinjer. Valpene forventes derfor å ha mindre gjeterinstinkt enn Border Collier fra rene gjeterlinjer. Tradisjonelt er også Border Collier fra utstillingslinjer roligere, litt mindre og kraftigere i kroppen enn de fra gjeterlinjer, og med lengre og mykere pels. De er imidlertid fortsatt Border Collier med rasens typiske karakteristikker; intelligent, lærevillig, høy arbeidsmoral og krever en eier som gir dem daglig fysisk og mental trening.

Hvis du er interessert i en valp fra oss, så send oss en melding med utfyllende informasjon om deg selv og hva du kan tilby valpen, eventuelt ring oss for en hyggelig hundeprat :)

Vi holder til i Grimstad (Sørlandet)