Den 12.februar kom tre flotte gutter til verden på Haugertoppen. To svarte og en creme-sobel; Xandro, Xanthos og Xanti.

Mor: Haugertoppen's Prada O'Sacha, NO68334/21. Prada er ei svart frøken fra eget oppdrett, er middels stor og lett bygd. Hun har en utrolig fysikk, rask, spenstig og med en kroppskontroll jeg ikke har sett maken til hos mittel. Prada er ei utrolig trivelig dame, snill, sosial og tålmodig. Hun elsker å lange ut i skog og mark, men også å rulle seg sammen på fanget eller i sofaen. Prada har vært lite i utstillingsringen.

Far: Viva Vin A Rose in Moonlight, aka Finni, LOSH01362463.
Finni er en nydelig brun herremann importert fra Belgia. En av få brune mittler i Norge. Han er en middels stor mittel med lett bygning. Finni er en gladgutt, sosial og trivelig. Finni er foreløpig kun utstilt som valp, men da med gode kritikker. Hans karriere i ringen starter nå i 2024.

Foreldrene er øyelyst uten anmerkning og PL-frie.

Valpene på Haugertoppen preges med familien, med de andre hundene her hjemme og får forskjellige erfaringer etter hvert som de er klare for nye utfordringer. Vi er opptatt av å finne rett "flokk" til våre små. Dersom du tenker at du kan være det, ta gjerne kontakt for en hundeprat. X-gjengen vår vil være leveringsklare fra og med 7.april.