Mor Sian NO59258/18 har fantastisk lynne og er en god avbalansert hund som også har god drift når det gjelder gjeting. Fine utganger og god arbeid evn. hun er også blitt trent til litt agility. har gjeterhund klasse 1
HD C, DNA Clear (CEA,IGS,TNS,CL) Ikkje bærer CEA
Hun har en en fin avknapp.
Far Baileys NO30867/16 har mye drift og god gjeterhund egenskaper og fine utganger. HD BB AD 00 CEA ikkje bærer .Øyenlyst fri.
Begge hunde blir brukt i driften våres der vi har over 300 v.f sau. De er med i fjellet og heime beiten samtidig så de er en del av familien og er med på ferier.

Valpen er født 15 Februar og forventer og ha god gjeterhund egenskaper.Har hatt kull tidliger med samme kobinasjon som ga god gjetehunder og agilety ha selv beholdt en fra tidliger kull som eg er kjempefornøyd med.
De vokser opp inne i stuen i lage med 2 voksne 3 barn i ein alder 7,13,17 år. . Blir preget med vanlig huslige ting samtidig så de får være med på tur i skog, mark og på beite. Får oppleve forskjellige miljø. Treffe forskjellig dyr som høns, kalkuner katter sauer storfe osv. også 4 andre hunder som bor her. Vi har de med på båttur , hyttetur, og bytur. De blir trent på å klippe klør og bli vant til at vi skal håndtere de ved sjekk av øre og labber og resten av kroppen dette vil gjør det lettere å håndtere de når de blir trygge på sjekk.

I kuller er det 2 tisper og 2 hanner Levering klare fra 11 april.

Valpen vil bli levert ferdig registrert i NKK chippet og vaksinert med helseattest og fulgt opp med markekur. Det følger med valpe pakke med litt forskjelligt oppi og det blir skrevet kontrakt på de. Det er også en egen mappe som eg har skrevet tips og lagt med litt bilder fra kullet førtse tid.

Dette er brukshunder så de blir ikke solgt som familiehund. Border collie er ein rase så trenge mye fysisk trening og mental trening . så dette er hunder som må brukes til feks agility, lydighet trening, runddering og gjeterhund. Detter stiller eg som krav. Om du er intressert Send meg en mail med litt utfyllende hva du kan tilby og boforhold, og hva du vil bruke den til. om du har erfaring med hund fra før.

I kullet er det
1 Blue merle han
1 Salt merle han
1 brun og hvit tispe
1 mørkebrun tricoller tispe
Svare på spørsmål så bare spør