Kennel Furred Bandits har 2 søte staffetisper, som vi søker fòrverter/medeiere til i Tromsø/omeng.

Den ene tispefrøkna er født 25.januar 2024, og er fra et kull på 3. Hun har vokst opp sammen med sine søsken i stuen vår, og er veldig nysgjerrig, sosial og tillitsfull.

Mor: Furred Bandits Hechizo De Luna "Luna"
NKK reg.nr: NO34109/20
Mors stamtavle: https://sbtpedigree.com/dog_details?dogs_id=4446113

Far: INT ES GI Ch. Makeready Dugar "Slaughter"
NKK reg.nr: LOE0635277
Fars stamtavle: https://sbtpedigree.com/dog_details?dogs_id=123169

Den andre tispefrøkna kommer fra kennel Bull i Nord, og er født 19.januar 2024.
Mor: Furred Bandits Hidalga DelToroNorte "Ronja"
NKK reg.nr: NO34111/20
Mors stamtavle: https://sbtpedigree.com/dog_details?dogs_id=4446110

Far: NO EE FI Ch. CIBVet NO FI VetCh. NORDVW'22 HeVW'22-23 FIVW' 23 Bull I Nord Frodrik "Frodrik"
NKK reg.nr: NO30723/15
Fars stamtavle: https://sbtpedigree.com/dog_details?dogs_id=533416

Vi søker etter et kjærlig og godt hjem, der valpen får ta aktivt del i familielivet. Fortrinnsvis ser vi etter en godt etablert familie eller enkeltperson med ryddig økonomi og stabil livssituasjon, som kan gi staffefrøkna den oppmerksomheten, omsorgen og den aktive livsstilen hun trenger. Men det viktigste er til syvende og sist at vi føler at hun kommer til det “rette” hjemmet. Vi ønsker fòrverter som har tenkt grundig gjennom det å skaffe seg hund, og gjerne noen som kjenner rasen.

En fòrvertavtale med oss innebærer i praksis at hunden vil bo i sitt fòrhjem hele livet ut, og at den i det daglige helt og fullt vil fungere som din egen hund. Fôrvert betaler redusert kjøpesum for hunden mot at oppdretter kan disponere den til avl (maks 2 valpekull), samt utstilling, dersom det skulle bli aktuelt. Dette vil i så fall avtales i god tid i forveien. Du vil stå for de daglige utgifter, som hundefôr, dyrelege, forsikringer og evt. andre dagligdagse kostnader, som måtte dukke opp. Oppdretter vil stå for utgifter, som røntging og øyenlysning, samt alle utgifter i forbindelse med parring og valpekull. Utstillingsavgifter, der oppdretter ønsker å få stillt ut hunden, dekkes også av oppdretter. En mer detaljert beskrivelse av avtalen blir gjennomgått og forklart før en eventuell avtale inngås. Begge parter skal være komfortable med avtalen.

Vi søker fôrverter, som ønsker et godt samarbeid med oss som oppdretter. Fordelen med å være fòrvert, er at du ikke bare har en trygg samarbeidspartner i bakhand, men du vil også få den valpen i kullet, som er mest lovende og som vi har tro på. Vi vil også kunne bistå med utstillingstrening, samt tips og råd, dersom du skulle ha interesse for det.

For å kunne være aktuell, som medeier/forvert, så må du/dere bo i Tromsø eller maks 1t kjøring unna. Fortrinsvis ønsker vi fôrverter, som er interessert i utstilling, men dette er ikke noe krav.

Valpene leveres registrert i NKK, ormekuret, ID-merket med microchip, vaksinert, blodtypet og helsesjekket med helseattest & pass fra veterinær. Valpepakke følger også med. Valpene er leveringsklare til påske (fra 21.mars 2024).

Hvis dette høres interessant ut, send oss en mail, der du forteller litt om deg selv, samt hvorfor du kunne tenke deg valp fra oss. Det er også ønskelig å vite hvordan du ser for deg de neste 10-15 årene av ditt liv med en hund.