1 sobel jente, ser ut som hun blir krem sobel, men litt mørk/grå. Hun ble født først av valpene og var minst. Hun er nysgjerrig og har vært litt mer forsiktig enn sin søster i starten. Hun er leken, kosete og kontaktsøkende.

1 sort jente, ble født som nr to og var litt større en søster ved fødsel. Hun er den tøffeste i gjengen og var den første som kom med et knurr og bjeff. Hun liker å lekesloss med søskene sine og løper etter oss når vi går forbi. Veldig kontaktsøkende og leken!

1 sort gutt, født sist og var størst ved fødsel. Han var den første som åpnet øynene og begynte å labbe rundt. Han er litt roligere enn søsteren sin og tar seg gjerne en lur ekstra, sovner lett i armkroken. Han er også veldig kontaktsøkende og leken.

Alle valpene vokser opp i hus med barn. De har blitt vandt til mye lyd, og blitt håndtert av barna i nabolaget som er helt forelsket i alle 3. De er vandt til å klippe klør og ligge på rygg, og blir nå introdusert for børsting. De spiser godt, vom og oppbløtet tørrfôr/ tørt tørrfôr. Vi jobber med at de skal bli stuerene og de er flinke til å si i fra på natten når de vil ut av valpekassen for å tisse. Vi er opptatt av at hundene skal bli trygge og vandt med store og små mennesker og dyr.