Vi er 3 tillitsfulle og energiske japansk spisshund-valper som snart er klar for en framtid i nye trygge hjem. Vi er lettlærte og smarte og passe store familiehunder som allerede har opplevd mye i at vanlig hjem med besøk av voksne og barn og andre hunder.m.v. Det er bare gøy. Vi har også vært med på turer i bil ( i bur) og vi blir ikke urolige eller bilsyke. Det beste vi vet er å være sammen med eieren der ting skjer. Dersom vi får mye ros blir vi veldig glade hvis eierne våre er fornøyde. Kanskje blir vi din beste venn. Vi er allround hunder som elsker lange turer i skog og mark, hundesport som agility osv. men kan også kose i sofakroken. Jakt overlater vi til andre raser.
Foreldrene våre er 4 år og kommer fra renommerte kenneler med høyt premierte aner. Selv har de ikke vært utstilt enda, men det er bare fordi eierne ikke har hatt tid eller overskudd til å reise på utstilling.
Vi er tidligst leveringsklare etter påske den 2. april. Da er vi 8 uker gamle.

Levers selvfølgelig ferdig registrert i NKK, Chipet, behandlet for innvollsorm, vaksinert og med helseattest. Oppdretter er pensjonert dyrlege og kan følge opp med veiledning og råd i valpe perioden.