18 desember ble det født 5 tisper og 1 hannhund i Starspitz Kennel på Berger i Drammen kommune. Våre vakre valper vil være leveringsklare ca 16 februar. Valpene våre er sosiale å trygge, å vokser opp inne i huset sammen med oss. De blir daglig godt håndtert og sosialisert med både voksne og barn.

Valpene leveres
- Reg i Nkk (med stamtavle)
- Chippet/ Id merket
- Vaksinert
- Veterinær helsesjekket
- Med Kontrakt
- Fulgt opp med 3 ormekurer
- Livslang oppfølging av valpen, fra oppdretter med 18 års erfaring med rasen (16 som oppdretter).

Valpene er etter foreldre med supert gemytt, de er selvfølgelig også PL Frie, Øyenlyst Uten anmerkning å ellers friske å fine hunder. Siden foreldrene til dette kullet er store Kleinspitzer forventer jeg medium til store valper i dette kullet på +- ca 30 cm og 6 kg.

Dersom du er interessert i en av valpene mine så ring meg eller send melding med informasjon om deg selv/familien, hvem du/dere er, og hvor du/dere bor, samt om hvordan hverdagen til en valp vil bli hos deg/dere.

Valpene kan leveres på gardemoen, Kristiansand og Nærbø/Stavanger

Den tyske spitzen Kleinspitz og Mittelspitz er en helt fantastisk rase, som kan passe inn i de fleste hjem. De er alltid oppmerksomme, livlige, og usedvanlig hengivne overfor sin eier. De er meget lærevillig, positiv, kvikk og rask. Den er en liten hund i stor kropp. Den har lite jaktinstinkt, men har lett for å bjeffe. Mittelspitzen og kleinspitzen brukes i dag ikke bare til utstilling og som familiehund men også i lydighet, rallylydighet, agility, besøkshunder, spor trening, flyball og smeller. Dette er en utrolig trivelig hund som kan brukes til det meste.

Kleinspitzen er den nest minste og Mittelspitzen er den mellomste av de 5 tyske spisshundene, gruppen består av Pomeranian ± Kleinspitz ± Mittelspitz ± Grosspitz og Keeshond.